U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Volle bak samen delen!

Ga jij ook volle bak samen delen?

Twente Milieu introduceert een nieuwe dienst om verspilling tegen te gaan: een container om volle bak samen te delen! In deze vrolijk bestickerde container, voorzien van een deurtje en planken, kunnen buurtbewoners spullen of etenswaren een tweede leven geven door het te delen met anderen.

Delen is geven
Met de container gaan Twente Milieu en de gebruikers ervan verspilling tegen. En niet alleen omdat het nodig is, maar ook omdat het leuk is! Spullen of etenswaren die voor de één afval zijn, zijn voor een ander namelijk nog heel waardevol. Een tweede leven dus. Zo wordt er gezorgd voor minder afval en beter gebruik van grondstoffen. Delen is geven. Aan anderen én om een schoon, gezond en fris Twente.

Aanmelden

Lijkt het je leuk om samen met ons volle bak te delen en wil je daar meer informatie over? Geef je dan vrijblijvend op voor één van de informatieavonden. De komende periode organiseren we meerdere informatiebijeenkomsten. Deze vinden eind februari plaats in Enschede, Hengelo en Almelo. Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier. Je krijgt dan bericht zodra de data en locaties bekend zijn.

Facebook

Tot die tijd alvast de nieuwtjes volgen? Word dan lid van onze Facebookgroep!

Velden met een * zijn verplicht

Melding maken

Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten.

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Het is mogelijk om uw postcode, huisnummer en e-mailadres op een later tijdstip te wijzigen.

Postcode
Huisnummer
Selecteer uw huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu of is een bedrijfsadres. Ga naar de algemene pagina.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.