Gemeente Wierden

Tips

Gratis uw Klein Chemisch Afval inleveren op het afvalbrengpunt

De gemeente Wierden maakt het haar inwoners graag zo gemakkelijk mogelijk om afval te scheiden. Daarom kunt u op de zaterdagen 10 april, 8 mei en 12 juni gratis uw Klein Chemisch Afval kwijt op het afvalbrengpunt aan de Enterweg 24. Het afvalbrengpunt is die dagen geopend van 09.00-16.00 uur.

Lees meer

Twente Milieu & Corona

Het werk van Twente Milieu is door de overheid aangewezen als cruciaal werk, omdat het bijdraagt aan de algemene volksgezondheid en veiligheid. Wij blijven ons uiterste best doen om deze taken ook nu uit te kunnen blijven voeren. De meeste diensten blijven we 'gewoon' uitvoeren, maar niet alle. Klik hieronder op 'lees meer' voor een uitleg over welke diensten we tijdens de lockdown wel uitvoeren en welke diensten niet.

Lees meer

Voorkom ratten in Wierden

Twente Milieu voert in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo en Wierden de bestrijding van ratten en muizen uit bij huishoudens. De bestrijders krijgen dan regelmatig de vraag: “Wat had ik zelf kunnen doen om de overlast te voorkomen of te beperken?”. U bent samen met uw buren verantwoordelijk voor het voorkomen van ratten. Probeer daarom eerst al onze tips uit. Heeft u toch last van rattenoverlast (gekregen)? Dan helpt Twente Milieu u graag!

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws

Landelijke Compostdag 2021 gaat niet door

Door een verlenging van de landelijke maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, hebben Twence en Twente Milieu besloten om ook dit jaar de Landelijke Compostdag niet door te laten gaan. Wij sluiten hiermee aan bij het besluit van de landelijke organisatie van de Compostdag en de overheid.

Lees meer
Bekijk al het nieuws