Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
header afbeelding

Gemeente Wierden

Tips

21 02 17 Tip en Tricks papier

Afvalinzameling rond de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan! Tijdens de feestdagen zamelt Twente Milieu niet in. We komen graag op een andere dag bij u langs! Klik op 'lees meer' voor meer informatie.

Lees meer
NK Tegelwippen 2022 03 23 130033 cwhp

Doe mee aan NK Tegelwippen in uw gemeente!

De gemeente Wierden doet tussen 21 maart en 31 oktober mee aan NK Tegelwippen. Dit is een landelijk initiatief waarbij gemeenten het tegen elkaar opnemen met als doel om zoveel mogelijk tegels te vervangen door groen. Daar kunt u als inwoner van de gemeente Wierden ook een steentje aan bijdragen! Twente Milieu komt uw tegels gratis ophalen met de Tegeltaxi.

Lees meer
21 04 19 Tip Trick Kaartenactie voorloopactie Wierden verpakkingencontainer

Gemeente Wierden start kaartenactie om goed scheiden van verpakkingen te stimuleren

Deze week starten de kaartenacties voor de verpakkingencontainers in Wierden. Eerder werd al ingezet op het informeren over wat er wel/niet thuishoort in de verpakkingencontainer door middel van het 3-stappenplan. Komende tijd worden de verpakkingencontainers steekproefsgewijs nagekeken op de samenstelling van het verpakkingsmateriaal (plastic, blik en drankenkartons). Is de inhoud goed? Dan ontvangt u een groene kaart met een compliment. Zit er afval in dat er niet in thuishoort? Dan ontvangt u een oranje kaart met feedback wat de volgende keer beter kan.

Lees meer

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws
Eb220207 twentemilieu afvalcoach joost034k

Inwoners waarderen ons met een 7,5!

Eind vorig jaar liet Twente Milieu de inwonertevredenheid in haar werkgebied onderzoeken. Het onderzoek ging over de tevredenheid over alle werkzaamheden van Twente Milieu; van het op tijd legen van een container aan huis, tot de klantvriendelijkheid van de medewerkers op het Afvalbrengpunt en van de kwaliteit van het onderhoud van de openbare ruimte tot de informatie en communicatie vanuit de organisatie. Gemiddeld gaven de inwoners Twente Milieu een 7,5 en daar zijn alle medewerkers ‘onmeunig’ trots op!

Lees meer
Bekijk al het nieuws
Inloggen gemeente