Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Gemeente Wierden

Tips

KCA-inzameling Wierden start weer op

Woensdagavond 27 mei 2020 staat  de chemokar van 17.30 – 19.30 uur bij de gemeentewerf aan de Anjelierstraat 8c in Wierden. U kunt de ingang aan de kant van de Anjelierstraat gebruiken. Uiteraard hebben we maatregelen getroffen in verband met het coronavirus. Komt u met uw klein chemisch afval naar de chemokar? Houd dan voldoende afstand en volg de instructies van de medewerkers op.

De ervaringen die we op 27 mei in Wierden opdoen, zullen we gebruiken voor de inzameling van klein chemisch afval in Enter op 3 juni. Over de inzameling van kca in Enter volgt volgende week meer informatie. 

Twente Milieu & Corona

Door de gevolgen van het coronavirus (scheiden van teams en niet werken bij gezondheidsklachten) is de bezetting van de Klantenservice minder dan normaal. Dat betekent dat de wachttijden aan de telefoon helaas langer zijn dan u van ons mag gewend bent. We willen u vragen om uw meldingen zoveel mogelijk via de Twente Milieu app of het contactformulier met ons te delen. We pakken uw bericht vervolgens zo snel als mogelijk op! Bedankt voor uw medewerking!

Kijk hier voor de veelgestelde vragen en meer informatie over hoe Twente Milieu omgaat met de maatregelen rondom het Coronavirus.

Voorkom ratten en muizen!

Twente Milieu voert in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo en Wierden de bestrijding van ratten en muizen uit bij huishoudens. De bestrijders krijgen dan regelmatig de vraag: “Wat had ik zelf kunnen doen om de overlast te voorkomen of te beperken?”. U bent samen met uw buren verantwoordelijk voor het voorkomen van ratten. Probeer daarom eerst al onze tips uit. Heeft u toch last van rattenoverlast (gekregen)? Dan helpt Twente Milieu u graag!

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws

Charles Vinke nieuwe directeur-bestuurder

Na een zorgvuldige procedure door de Raad van Commissarissen, een afvaardiging van de OR en het MT van Twente Milieu en twee vertegenwoordigers vanuit de aandeelhouders, is Charles Vinke woensdagavond tijdens de aandeelhoudersvergadering benoemd als nieuwe directeur/bestuurder van Twente Milieu.

Lees meer
Bekijk al het nieuws

Melding maken

Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten.

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Het is mogelijk om uw postcode, huisnummer en e-mailadres op een later tijdstip te wijzigen.

Postcode
Huisnummer
Selecteer uw huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu of is een bedrijfsadres. Ga naar de algemene pagina.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.