Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
header afbeelding

Gemeente Hengelo

Tips

20 05 28 Tips en Tricks Gfe inzameling bij hoogbouw Enschede

Bioboxen worden vanaf 1 juni geplaatst

Twente Milieu begint vanaf 1 juni met het plaatsen van de bioboxen op de vastgestelde locaties in Hengelo. Als eerste worden de bioboxen geplaatst waar nu de Voedselfiets etensresten inzamelt. Vervolgens worden de overige bioboxen aangelegd. Vanaf 1 juli kunnen de eerste bewoners de biobox gebruiken. Naar verwachting kunnen eind augustus alle hoogbouwbewoners gebruik maken van de biobox.

Klik op 'lees meer' voor meer informatie.

Lees meer
Header nieuwsbrief 600x375

Twente Milieu steunt burgerinitiatief GreenClip

Vanaf deze zomer kunnen 5.000 inwoners van Twente als eerste gebruik maken van een échte Twentse noviteit: De GreenClip. Doel van de GreenClip is een frissere gft-container tijdens de warme dagen en minder gewicht en volume in de container. De GreenClip is een kleine groene clip, gemaakt van kunststof, die je aan de groene gft-container vastmaakt. Kleine moeite, groot gemak.

Lees meer
21 02 17 Tip en Tricks papier

Op Hemelvaartsdag zijn wij gesloten. Op vrijdag 19 mei staan wij graag weer voor u klaar!

Op Hemelvaartsdag zijn wij gesloten. Op vrijdag 19 mei staan we graag weer voor u klaar! Klik op 'lees meer' voor meer informatie over de afvalinzameling rond de feestdagen.

Lees meer

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws
Koffiepads

Koffiepads en theezakjes mogen voortaan bij het gft-afval

De koffie- en theebedrijven in Nederland maken hun koffiepads en theezakjes nu volledig van composteerbaar afval, waardoor het in de gft-container mag. Goed voor het milieu en de portemonnee! Voor gebruikers van koffiecups: de meeste zijn niet composteerbaar en ze mogen om verwarring te voorkomen niet bij het gft-afval.

Lees meer
Bekijk al het nieuws
Inloggen gemeente
Word ook een superheld en lever jouw textiel in! Meer weten?