Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Zwerfafvalaanhanger

Wat is de zwerfafvalaanhanger?
De zwerfafvalaanhanger is een idee van Twente Milieu voor buurtbewoners, scholen en verenigingen, die zich inzetten voor een schone buurt. In de aanhanger zitten alle materialen die nodig zijn voor een opruimactie van zwerfafval in uw buurt, zoals bezems, vuilniszakken, hesjes en handschoenen. Klik hier voor de complete lijst van de inhoud van de aanhanger. De aanhanger is gratis te bestellen.

Voor wie is het?
Elke buurt, wijk, vereniging of school die zich in wil zetten voor een schone buurt, kan de zwerfafvalaanhanger bestellen. Iedereen met een rijbewijs B mag de aanhanger vervoeren.

Hoe werkt het?
De aanhanger is voor één dag of een aantal dagen gratis te bestellen. Vul minimaal vijf werkdagen van tevoren het formulier hieronder in. We nemen dan contact met u op of u de aanhanger wel/niet kunt krijgen en de locatie waar u de aanhanger op en af kunt halen. Heeft u vragen, neem dan contact op met onze Klantenservice via het contactformulier of telefonisch op 0900-85 20 111.

Melding maken

Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten.

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Het is mogelijk om uw gegevens op een later tijdstip te wijzigen

Postcode
Huisnummer
Selecteer uw huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu of is een bedrijfsadres. Ga naar de algemene pagina.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.