Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
header afbeelding

Gemeente Enschede

Tips

20 03 16 Tips en Tricks Twente Milieu Corona

Twente Milieu & Corona

Het werk van Twente Milieu is door de overheid aangewezen als cruciaal werk, omdat het bijdraagt aan de algemene volksgezondheid en veiligheid. Wij blijven ons uiterste best doen om deze taken ook nu uit te kunnen blijven voeren. De meeste diensten blijven we 'gewoon' uitvoeren, maar niet alle. Klik hieronder op 'lees meer' voor een uitleg over welke diensten we tijdens de lockdown wel uitvoeren en welke diensten niet.

Lees meer
20 03 04 Tips en Tricks Voorkom Ratten

Voorkom ratten in Enschede

Twente Milieu voert in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo en Wierden de bestrijding van ratten en muizen uit bij huishoudens. De bestrijders krijgen dan regelmatig de vraag: “Wat had ik zelf kunnen doen om de overlast te voorkomen of te beperken?”. U bent samen met uw buren verantwoordelijk voor het voorkomen van ratten. Probeer daarom eerst al onze tips uit. Heeft u toch last van rattenoverlast (gekregen)? Dan helpt Twente Milieu u graag!

20 12 31 Tips en tricks stortquotum grof tuinafval

Vanaf 2021 stortquotum Grof Tuinafval

Vanaf 2021 geldt er een stortquotum voor grof tuinafval in Enschede. U kunt voortaan 1000 kilo gratis grof tuinafval per jaar naar de afvalbrengpunten brengen. Heeft u meer dan 1000 kilo in een jaar? Dan betaalt u voor de overige kilo's €1,50 per 10 kilo. Kijk voor alle tarieven op deze pagina.

Inloggen gemeente