Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Gemeente Enschede

Wijzig gegevens

Tips

Tips tegen stankoverlast

Bij warm weer neemt de kans op stankoverlast en/of ongedierte bij de gft-container toe. Wilt u dit zo veel mogelijk voorkomen? Bekijk dan onze tips.

Lees meer

Word ook aanhanger!

Organiseert u samen met buurtbewoners, uw vereniging of school een opruimactie van zwerfafval in uw buurt, maar beschikt u niet over alle benodigde middelen? Bestel dan gratis onze zwerfafvalaanhanger en werk samen aan een schone buurt. In de aanhanger zitten alle benodigde middelen, zoals bezems, vuilniszakken, hesjes en handschoenen. Kijk hier voor meer informatie.

Voorkom ratten en muizen!

Een ratten- en muizenplaag kan ontstaan in woonwijken, bij opslagplaatsen, agrarische bedrijven en in binnensteden. De factoren die deze plaag veroorzaken zijn voldoende voedsel, water en nestelgelegenheid. Bekijk hier tips om een ratten- en muizenplaag te voorkomen of vind het antwoord op andere veelgestelde vragen over ratten en muizen.

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws

Groeien en bloeien

In ons jaarverslag kijken we terug op de resultaten op het gebied van de afvalinzameling en het beheer van de openbare ruimte. Activiteiten die Twente Milieu met passie uitvoert om zo samen een schoon, gezond en fris Twents milieu te realiseren. Naast de stappen op het gebied van buurtonderhoud, maakten we samen mooie stappen maakten op weg naar de regionale missie van maximaal 50 kilogram restafval per inwoner per jaar in 2030. In 2018 is de gezamenlijke hoeveelheid restafval van de Twente Milieu gemeenten met 6% gedaald. We komen daarmee op een gemiddelde van 124 kilogram restafval per inwoner per jaar. We zijn goed bezig dus met elkaar!

Lees meer
Bekijk al het nieuws

Melding maken

Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten.

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Het is mogelijk om uw postcode, huisnummer en e-mailadres op een later tijdstip te wijzigen.

Postcode
Huisnummer
Selecteer uw huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu of is een bedrijfsadres. Ga naar de algemene pagina.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.