Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
header afbeelding

Gemeente Enschede

Tips

20 03 04 Tips en Tricks Voorkom Ratten

Voorkom ratten in Enschede

Twente Milieu voert in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo en Wierden de bestrijding van ratten en muizen uit bij huishoudens. De bestrijders krijgen dan regelmatig de vraag: “Wat had ik zelf kunnen doen om de overlast te voorkomen of te beperken?”. U bent samen met uw buren verantwoordelijk voor het voorkomen van ratten. Probeer daarom eerst al onze tips uit. Heeft u toch last van rattenoverlast (gekregen)? Dan helpt Twente Milieu u graag!

20 12 31 Tips en tricks stortquotum grof tuinafval

Vanaf 2021 stortquotum Grof Tuinafval

Vanaf 2021 geldt er een stortquotum voor grof tuinafval in Enschede. U kunt voortaan 1000 kilo gratis grof tuinafval per jaar naar de afvalbrengpunten brengen. Heeft u meer dan 1000 kilo in een jaar? Dan betaalt u voor de overige kilo's €1,50 per 10 kilo. Kijk voor alle tarieven op deze pagina.

20 06 23 Tips en Tricks Voorkom Stankoverlast gft container

Nieuwe inzameldagen in Enschede

Dit jaar kan het zijn dat we op een andere dag uw container(s) komen legen dan u tot voor kort gewend bent. Ook worden uw oranje verpakkingencontainer en grijze restafvalcontainer één keer in de vier weken geleegd in plaats van één keer in de twee weken. Uw afvalkalender vindt u in onze gratis app (met handige herinneringsfunctie) en op deze pagina.

Inloggen gemeente