Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
header afbeelding

Gemeente Enschede

Tips

21 02 17 Tip en Tricks papier

Afvalinzameling rond de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan! Tijdens de feestdagen zamelt Twente Milieu niet in. We komen graag op een andere dag bij u langs! Klik op 'lees meer' voor meer informatie.

Lees meer
NK Tegelwippen 2022 03 23 130033 cwhp

Doe mee aan NK Tegelwippen in uw gemeente!

De gemeente Enschede doet tussen 21 maart en 31 oktober mee aan NK Tegelwippen. Dit is een landelijk initiatief waarbij gemeenten het tegen elkaar opnemen met als doel om zoveel mogelijk tegels te vervangen door groen. Daar kunt u als inwoner van de gemeente Enschede ook een steentje aan bijdragen! Laat uw tegels gratis ophalen aan huis of breng het gratis naar het afvalbrengpunt.

Lees meer
20 03 04 Tips en Tricks Voorkom Ratten

Voorkom ratten in Enschede

Twente Milieu voert in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Haaksbergen, Hengelo en Wierden de bestrijding van ratten en muizen uit bij huishoudens. De bestrijders krijgen dan regelmatig de vraag: “Wat had ik zelf kunnen doen om de overlast te voorkomen of te beperken?”. U bent samen met uw buren verantwoordelijk voor het voorkomen van ratten. Probeer daarom eerst al onze tips uit. Heeft u toch last van rattenoverlast (gekregen)? Dan helpt Twente Milieu u graag!

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws
Wecycle koelkast

Jouw oude apparaat helpt het klimaat

Veel nieuwe koelkasten, vriezers en koel-vriescombinaties zijn veel energiezuiniger dan oudere modellen. Koop in de actieperiode (tot en met 30 juni 2022) een nieuw energiezuinig koelvriesapparaat, lever jouw oude apparaat in en ontvang zo € 35,- retourpremie op de nieuwe. Daarmee bespaar je op je energiekosten en help je het klimaat. Doe jij ook mee?

Lees meer
Bekijk al het nieuws
Inloggen gemeente