Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
header afbeelding

Gemeente Hof van Twente

Actueel

Naar actueel overzicht
Schermafbeelding 2024 02 20 173751

Onderzoek containers legen op afroep. Praat u mee?

Heeft u op 13 of 14 februari een brief van Twente Milieu ontvangen over de pilot ophalen op afroep? Geef dan alstublieft uw mening via de link, QR code of het telefoonnummer uit die brief. We zijn er benieuwd naar uw mening!

Wilt u verder met ons praten over de pilot dan bent u van harte welkom om op maandag 26 februari van 19:00 tot 21:00 aan te schuiven bij ons inwonerspanel in Markelo. U kunt zich aanmelden via l.schepens@twentemilieu.nl

Lees meer
Winterweer

Tips om vastvriezen van afval te voorkomen

We geven u een aantal tips om vastgevroren afval in de container te voorkomen. Is de container niet of deels geleegd door vastgevroren afval? Dan komt onze chauffeur hier helaas niet voor terug. Zorg er dus voor dat het afval tijdens de ophaaldag los in de container ligt.

Lees meer
23 06 08 Basisschool de Esch uit Oldenzaal wint textielrace Twente

Basisschool de Esch uit Oldenzaal wint Textiel Race Twente!

Afgelopen vier weken deden tien basisscholen uit Twente mee aan de Textiel Race Twente. Zij leerden alles over het belang van hergebruiken, repareren en recyclen van textiel. Samen brachten zij 17.152 kilo textiel terug de kringloop in, waardoor het opnieuw gebruikt of gerecycled kan worden. Ook werden er 1684 reparaties uitgevoerd. De Textiel Race Twente was een groot succes met enthousiaste leerlingen, docenten en buurtbewoners! Na een spannende strijd is het basisschool de Esch uit Oldenzaal die er met de winst vandoor is gegaan.

Lees meer
Inloggen gemeente