Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Veilig inleveren

Navigeer snel naar:

Lever je lachgascilinders veilig in en ontvang 5 euro per cilinder!

Iedere dag doen honderden medewerkers hun best om Twente mooi schoon te houden. We zamelen het afval in en verwerken het. Om ervoor te zorgen dat onze medewerkers veilig kunnen blijven doen wat ze doen, hebben we jouw hulp nodig! Heb je zo'n cilinder als in onderstaande video? Gooi deze dan niet in je afvalcontainer aan huis of in een verzamelcontainer, maar lever 'm veilig in op het Milieupark in Hengelo of afvalbrengpunt Oost in Enschede. Je ontvangt hiervoor €5,- contant per lachgascilinder. Deze actie is een initiatief van afvalverwerker Twence.

Dit moet je weten:

  • Lever de lachgascilinders tussen maandag 15 april en donderdag 11 juli in op het Milieupark in Hengelo (iedere maandag en dinsdag van 12.00-16.00 uur) of afvalbrengpunt Oost in Enschede (iedere woensdag en donderdag van 12.00-16.00 uur).
  • Je kunt maximaal 10 lachgascilinders per keer inleveren.
  • Je komt uit één van de volgende gemeenten: Almelo, Borne, Enschede, Haaksbergen, Hengelo, Hof van Twente, Losser, Oldenzaal of Wierden.
  • Inleveren kan anoniem en je hebt geen milieupas nodig. Wel willen we graag weten uit welke gemeente de lachgascilinder komt.
  • Lachgascilinders zijn gevaarlijk. Net zo gevaarlijk als gasflessen. Als de cilinders in een afvalcontainer terechtkomen, leidt dat tot explosies in de afvalbrandingsinstallaties. Die explosies zijn heel erg heftig. Ze zijn een gevaar voor medewerkers en zorgen voor veel schade. Door jouw lachgascilinder veilig in te leveren, draag jij bij aan een schoon en veilig Twente! Niet alleen voor jezelf, maar ook voor alle medewerkers.

Je kunt lachgascilinders ook tijdens de algemene openingstijden veilig en anoniem inleveren. Dit kan ook op het Milieupark in Hof van Twente en de afvalbrengpunten in Oldenzaal en Almelo. Je ontvangt hiervoor geen retourpremie.

Inloggen gemeente