Afvalbrengpunt

De gemeente Oldenzaal beschikt over een eigen afvalbrengpunt. Op het afvalbrengpunt kunt u als inwoner van Oldenzaal allerlei soorten afval kwijt, bijvoorbeeld grof restafval, tuinafval of huishoudelijk afval.

Om uw afval weg te brengen, heeft u een milieupas nodig. Met deze pas heeft u toegang tot het afvalbrengpunt. Bent u een bewoner van hoogbouw? Dan geeft deze pas u ook toegang tot de ondergrondse restafvalcontainer.

Let op: de milieupas hoort bij uw woning. Gaat u verhuizen? Dan moet u de milieupas achterlaten voor de nieuwe bewoners. Kijk hier voor meer informatie over de milieupas.

Adres
Lübeckstraat 34

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag:11:00 - 17:00 uur
Zaterdag:10:00 - 16:00 uur

Let op: hoewel het afvalbrengpunt open blijft, gaan we ervan uit dat u alleen komt wanneer dat echt noodzakelijk is. Wij laten een beperkt aantal auto’s binnen, waardoor er lange wachtrijen kunnen ontstaan. Bewaar afval zoveel mogelijk thuis dat u niet kwijt kunt in uw containers aan huis of bij de milieupleintjes in uw buurt.

Feestdagen
Op 24 en 31 december sluiten het afvalbrengpunt, de klantenservice en de kantoren om 14.30 uur in verband met kerstavond en oudejaarsdag.

Op onderstaande data is het afvalbrengpunt wegens feestdagen gesloten:

Vrijdag 1 januari (Nieuwjaarsdag)
Maandag 5 april (Tweede Paasdag)
Dinsdag 27 april (Koningsdag)
Dinsdag 5 mei (Bevrijdingsdag)
Donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag)
Maandag 24 mei (Tweede Pinksterdag)