Hoe maak ik een melding van eikenprocessierups?

Doordat de eikenbomen uit voorzorg bestreden worden, is de kans op nesten veel kleiner. Daarnaast worden de eikenbomen regelmatig gecontroleerd. Ziet u toch een boom met nesten? Dan horen wij dit graag. U kunt een melding maken door:

• Telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van Twente Milieu via
    0900 - 85 20 111. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 08.00 en 17.00 uur (lokaal tarief);
  • Het contactformulier in te vullen;
  • Een melding te maken via de Twente Milieu app. De app is beschikbaar voor smartphones en tablets met iOS of Android. U kunt de app downloaden in de App- of Play Store op uw apparaat.