Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Milieupas

De milieupas gebruikt u voor het wegbrengen van afval naar het afvalbrengpunt/Milieupark en voor het openen van (ondergrondse) verzamelcontainers. De milieupas hoort bij de woning. Gaat u verhuizen? Laat de milieupas dan achter voor de volgende bewoners, bijvoorbeeld in de meterkast.

Voorwaarden nieuwe milieupas:

  • Milieupas niet aanwezig na verhuizing
  • Milieupas beschadigd/werkt niet meer
  • Milieupas kwijtgeraakt

Bent u verhuisd en is er in de nieuwe woning geen milieupas aanwezig?
Binnen drie maanden na verhuizing kunt u eenmalig gratis een nieuwe milieupas aanvragen. Daarna wordt voor het aanvragen van een milieupas € 11,28 in rekening gebracht.

Is uw pas beschadigd of bent u de pas kwijtgeraakt?
U kunt tegen betaling van €11,28 een nieuwe milieupas aanvragen. De milieupas wordt na betaling binnen 5 werkdagen bij u thuisbezorgd en uw oude milieupas wordt geblokkeerd.

Nieuwe milieupas aanvragen
U kunt de milieupas digitaal aanvragen en gelijk betalen met iDeal of telefonisch contact opnemen met onze Klantenservice via 0900-85 20 111.

Passaldo inzien
In enkele gemeenten ontvangt u jaarlijks een gratis stortquotum voor het wegbrengen van afval naar het afvalbrengpunt of het ophalen van afval aan huis. Woont u in Almelo, Borne, Enschede of Hengelo en wilt u weten wat het actuele saldo is op uw milieupas? Vul dan hier uw postcode, huisnummer en milieupasnummer in.

Inloggen gemeente