Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Waar komt de (huis- en spits)muis voor?

Huismuizen verblijven meestal in gebouwen of in de directe omgeving ervan, maar komen ook voor in het vrije veld (akkers). Het zijn uitstekende klimmers, springen tot circa 30 centimeter hoogte, graven zelden (en wanneer ze dit doen, is het ondiep) en zijn 's nachts het meest actief. Huismuizen zijn alleseters.

Spitsmuizen leven veelal buiten en overwinteren in spouwmuren. Ze kunnen daardoor in de woning stankoverlast veroorzaken, herkenbaar aan een urinelucht. Het zijn insecteneters; ze eten onder andere vliegen en kevers.

Melding maken

Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten.

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Het is mogelijk om uw gegevens op een later tijdstip te wijzigen

Postcode
Huisnummer
Selecteer uw huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu of is een bedrijfsadres. Ga naar de algemene pagina.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.