Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Gemeente Wierden negende aandeelhouder Twente Milieu

18-06-2020

Na al een aantal jaar prettig samenwerken, is de gemeente Wierden deze week toegetreden als aandeelhouder van Twente Milieu. Na een unaniem besluit in de Wierdense gemeenteraad en bij de overige acht aandeelhoudende gemeenten van Twente Milieu, zijn de handtekeningen gisteren gezet onder het aandeelhouderschap.

Logische vervolgstap
Wethouder Kortenhoeven is blij met de stap: “In de afgelopen jaren hebben we Twente Milieu als een goede en betrouwbare partner leren kennen en dus is ons aandeelhouderschap van Twente Milieu een logische volgende stap. Samen met Twente Milieu willen we de stappen richting een afvalloos Twente blijven zetten. Twente Milieu zal, naast de dagelijkse dienstverlening, ons adviseren om onze doelen te bereiken.”

Voor inwoners geen veranderingen
Toen de gemeente Wierden in 2018 diftar invoerde om zo de ambities op het gebied van afval scheiden te kunnen realiseren, werd Twente Milieu de samenwerkingspartner voor de gemeente. Twente Milieu ondersteunt de gemeente op het gebied van data-uitwisseling, informatie en communicatie richting inwoners -waaronder de digitale afvalkalender- en de klantenservice. Deze samenwerking wordt nu verder uitgebreid. Voor inwoners van de gemeente Wierden is Twente Milieu dus al een bekende en voor hen verandert er dan ook niets.

Melding maken

Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten.

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Het is mogelijk om uw gegevens op een later tijdstip te wijzigen

Postcode
Huisnummer
Selecteer uw huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu of is een bedrijfsadres. Ga naar de algemene pagina.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.