Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Charles Vinke nieuwe directeur-bestuurder

16-03-2020

Na een zorgvuldige procedure door de Raad van Commissarissen, een afvaardiging van de OR en het MT van Twente Milieu en twee vertegenwoordigers vanuit de aandeelhouders, is Charles Vinke woensdagavond tijdens de aandeelhoudersvergadering benoemd als nieuwe directeur-bestuurder van Twente Milieu.

Grote toegevoegde waarde
Charles Vinke was sinds het vertrek van Lisette Bosch al als interim directeur aan de slag bij de Twentse afvalinzamelaar en beheerder van de openbare ruimte. Voorzitter van de Raad van Commissarissen Axel Fuhri Snethlage: “Wij zijn gelukkig dat Charles Vinke bereid is om zich voor langere tijd aan Twente Milieu te verbinden. Tijdens zijn interim periode heeft hij al aangetoond van grote toegevoegde waarde te zijn voor de organisatie, de medewerkers en stakeholders. Onder zijn leiding kan Twente Milieu zijn bijdrage aan het realiseren van een afvalloos en schoon Twente verder uitbouwen.”

Voorliefde voor Twente
Charles Vinke is een ervaren bestuurder met een voorliefde voor de regio Twente en de open en heldere manier van werken. Charles woont in Wierden en kijkt uit om samen met de medewerkers van Twente Milieu aan de slag te gaan. “Twente Milieu heeft, namens alle gemeenten, een belangrijke rol in het uitvoeren en verbeteren van de circulariteit in Twente. Zorgen voor een schoon, fris en gezond Twente. Ik ben vereerd dat ik, samen met al onze collega’s, hier een rol in mag hebben. Twente Milieu is een mooi en typisch Twents bedrijf, met hart voor elkaar en voor ons mooie Twente.”

Linked In Charles Vinke nieuwe directeur

Melding maken

Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten.

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Het is mogelijk om uw gegevens op een later tijdstip te wijzigen

Postcode
Huisnummer
Selecteer uw huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu of is een bedrijfsadres. Ga naar de algemene pagina.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.