U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Milieupas

Alle inwoners van Losser ontvangen binnenkort een nieuwe milieupas waarmee ze toegang hebben tot zowel de ondergrondse containers als het afvalbrengpunt.

Hoogbouwbewoners
De nieuwe milieupas is per direct te gebruiken voor de ondergrondse restafvalcontainers. Na ontvangst van de nieuwe milieupas is uw oude milieupas hiervoor niet meer te gebruiken. Vanaf 1 januari 2018 vervalt de afvalpas. U gebruikt dan in plaats van twee passen (de afvalpas en de nieuwe milieupas), alleen nog maar de nieuwe milieupas voor zowel het afvalbrengpunt als de ondergrondse containers. Uw afvalpas is dan niet meer te gebruiken en kunt u dan weggooien.

Laagbouwbewoners

Met uw afvalpas heeft u tot 1 januari 2018 nog toegang tot het afvalbrengpunt. Deze situatie wijzigt vanaf 1 januari 2018. U heeft dan met uw nieuwe milieupas zowel toegang tot het afvalbrengpunt als de ondergrondse restafvalcontainers. De afvalpas is dan niet meer te gebruiken en kunt u dan weggooien.

De milieupas hoort bij uw woning. Als u gaat verhuizen, moet u de milieupas achterlaten voor de volgende bewoners.  

Let op: de pas is magnetisch. Leg hem daarom niet bij magnetische
velden, zoals koelkastmagneten of bij kassa’s. Prik geen gaatje in de
pas. De pas werkt dan niet meer.

Kosten milieupas
Het aanvragen van een nieuwe milieupas is de eerste drie maanden na verhuizing gratis. Daarna wordt voor het aanvragen van een milieupas €10,- in rekening gebracht. U kunt via deze pagina of via onze klantenservice een nieuwe milieupas aanvragen. De klantenservice kunt u bereiken door te bellen naar 0900 - 85 20 111 (op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur) of via info@twentemilieu.nl. De milieupas wordt na betaling binnen ongeveer vijf werkdagen bij u thuisbezorgd.

Defecte milieupas
Indien uw milieupas beschadigd is en/of niet meer werkt kunt u op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur contact opnemen met onze klantenservice via 0900 - 85 20 111. Houdt uw milieupas bij de hand.

Aanvragen milieupas

Verhuizing > 3 mnd
Pas kwijt
Beschadigde pas

* Deze velden zijn verplicht
Verhuizing > 3 mnd
Pas kwijt
Beschadigde pas

* Deze velden zijn verplicht

* Deze velden zijn verplicht

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Door vrijblijvend uw e-mailadres in te vullen, kunnen wij u van persoonlijke informatie, wijzigingen en afvaltips voorzien. Het is mogelijk om uw gegevens op een later tijdstip te wijzigen

Postcode
Huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu of is een bedrijfsadres. Ga naar de algemene pagina.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.