Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Veiligheid altijd op nummer één

Eind 2021 is de afdeling KAM in samenwerking met de VGWM-commissie van de OR gestart met het project genaamd Veiligheidsproat: "Veilig en met plezier werken doen we samen.” Doel van dit project is om proactief te werken aan een veilige werkplek voor iedereen binnen Twente Milieu.

Veiligheidsproat: samen in gesprek over veiligheid
Op basis van gesprekken met onze medewerkers (eind 2021) is een plan van aanpak opgesteld en zijn er een aantal acties uitgevoerd in 2022. Eens per kwartaal worden de medewerkers geïnformeerd over de vorderingen. We gaan op een informele manier met medewerkers in gesprek over veiligheid onder de noemer ‘Veiligheidsproat’. Dus alles omtrent veiligheid kan en mag gezegd worden. Aan de hand van inzichten, kennis en ervaringen gaan we kijken wat er gewoon goed gaat en wat we samen de komende tijd kunnen verbeteren.

Op woensdag 16 november heeft onze collega Jay een demonstratie gegeven van de dode hoek op ons terrein aan de Marssteden.

De afdeling KAM is een verkeersveiligheidscampagne gestart. Met toolboxen, posters en nieuwsberichten wordt er bewustwording gevraagd voor verkeersveiligheid op onze locaties. Sinds 2022 wordt er een snelheidsmeting gedaan op onze locaties.

Inloggen gemeente