Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Onze medewerkers

Twente veilig, schoon en leefbaar houden; dat is waarvoor onze 400 collega’s dagelijks klaarstaan

Met onze ogen en oren op straat en in de buurt, onze betrouwbare dienstverlening en onze kennis van het leefklimaat, dragen we bij aan een schoon, gezond en veilig Twente voor vandaag én morgen.

Als werkgever heeft Twente Milieu de thema’s sociaal ondernemen en duurzaamheid hoog in het vaandel. Twente Milieu gelooft dat een sterke organisatie gemaakt wordt door de mensen die er werken. Dat betekent dat we goed zorgen voor onze medewerkers:

  • We zetten hoog in op persoonlijke ontwikkeling en scholing.
  • Vitaliteit van medewerkers is een belangrijk thema.
  • We geven binnen de kaders die het werk ons biedt, zoveel mogelijk vrijheid aan onze medewerkers. Daarbij heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden en werken we aan persoonlijk leiderschap.
  • We moedigen medewerkers aan zelfstandig keuzes te maken en binnen kaders te organiseren dat ‘het werk’ gedaan wordt.
  • We streven naar een goede werk/privé-balans.

Twente Milieu doet mee aan Fiets Naar Je Werk Dag

Bij Twente Milieu denken we graag aan het milieu én vinden we het belangrijk dat onze medewerkers fit en gezond zijn. Daarom deden we mee aan de Fiets naar je Werk Dag op donderdag 24 september 2020. Iedereen kon meedoen, ook medewerkers die al dagelijks naar het werk fietsen of vanwege de coronamaatregelen thuis aan het werk waren. We vinden het belangrijk dat de hoeveelheid CO2 die we bij Twente Milieu uitstoten verminderen. Daarom werken we continu aan het verduurzamen van ons wagenpark. Ook kijken we hoe medewerkers hier zelf een bijdrage aan kunnen leveren, door minder reisbewegingen met de auto te maken, door met de fiets te komen, thuis te werken of gebruik te maken van een deelauto van Twente Milieu.
Bekijken

Leerwerkbedrijf Startpunt biedt sociale kansen

Het leerwerkbedrijf Startpunt is een maatschappelijk initiatief van Twente Milieu waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans krijgen om werkritme en werkervaring op te doen, en hun kansen te vergroten op de arbeidsmarkt. Ook biedt dit leerwerktraject ze de mogelijkheid om als mens te groeien. Op maandag 6 juli 2020 ontvingen onze collega’s van Startpunt hun diploma tijdens een kleine, volgens de geldende coronamaatregelen, diploma-uitreiking. Welverdiend, want het was een extra bijzonder jaar voor de deelnemers van Startpunt.
Bekijken

Veiligheid en gezondheid van medewerkers

Ook in dit bijzondere jaar is alle aandacht uitgegaan naar de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers. Het verzuim is gelukkig beperkt gebleven (7,4%) en de medewerkerstevredenheid gestegen van een 7,0 naar 7,3.
Bekijken
Inloggen gemeente