Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Onze inwoners

Digitaal waar het kan, persoonlijk waar het nodig is

Klantenservice is niet alleen een belangrijke afdeling binnen Twente Milieu, het is een mentaliteit die voor al onze collega’s op kantoor, op straat, op onze afvalbrengpunten of in onze voertuigen essentieel is. Online zijn we in direct contact met inwoners via onze Twente Milieu app, onze social media kanalen en website. Inwoners die digitaal zijn, kunnen op die manier snel en gemakkelijk vragen stellen of meldingen maken. We werken vanuit het principe ‘digitaal waar het kan, persoonlijk waar het nodig is’. We blijven hoog inzetten op persoonlijk contact, via onze afvalcoaches, op de afvalbrengpunten/het Milieupark en aan de telefoon. Daarbij doen we ook een beroep op de verantwoordelijkheid van de inwoner zelf. Samen voor een schoon, gezond en veilig Twente. Helpt u mee?

Textiel Race Twente: een groot succes!

Vier weken lang gingen tien basisscholen in Twente de strijd aan tegen verspilling van oud textiel. Op deze manier brachten zij in totaal ruim 13 duizend kilo oud textiel terug in de kringloop, waardoor het opnieuw gebruikt of gerecycled kan worden. De Textiel Race in Twente is een groot succes geworden met enthousiaste leerlingen, docenten en buurtbewoners!
Bekijken

Bijdragen aan een beter milieu én de kas van jouw vereniging/school sponsoren? Adopteer een textielcontainer!

De nieuwe textielcontainers willen we ook graag in de gemeente Hengelo plaatsen. De bedoeling is dat de textielcontainers daar verdwijnen bij de milieupleinen en echt een eigen plek in de buurt of wijk krijgen. Daarom zijn we bij Twente Milieu op zoek naar locaties in Hengelo. We kunnen hierbij goed de hulp van maatschappelijke organisaties, (sport)verenigingen, scholen en stichtingen gebruiken!
Bekijken
Inloggen gemeente
Word ook een superheld en lever jouw textiel in! Meer weten?