Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Onze inwoners

Digitaal waar het kan, persoonlijk waar het nodig is

Klantenservice is niet alleen een belangrijke afdeling binnen Twente Milieu, het is een mentaliteit die voor al onze collega’s op kantoor, op straat, op onze afvalbrengpunten of in onze voertuigen essentieel is. Online zijn we in direct contact met inwoners via onze Twente Milieu app, onze social media kanalen en website. Inwoners die digitaal zijn, kunnen op die manier snel en gemakkelijk vragen stellen of meldingen maken. We werken vanuit het principe ‘digitaal waar het kan, persoonlijk waar het nodig is’. We blijven hoog inzetten op persoonlijk contact, via onze afvalcoaches, op de afvalbrengpunten/het Milieupark en aan de telefoon. Daarbij doen we ook een beroep op de verantwoordelijkheid van de inwoner zelf. Samen voor een schoon, gezond en veilig Twente. Helpt u mee?

Inwoners geven Twente Milieu een 7,6

Met onze gemeenten is afgesproken dat wij iedere twee jaar een onderzoek doen naar de tevredenheid van onze inwoners. Twente Milieu staat voor kwaliteit & vakmanschap en vindt het van groot belang te weten of onze klanten onze dienstverlening ook zo ervaren. Dit klantonderzoek is in 2019 samen met Kennispunt Twente uitgevoerd door middel van een online vragenlijst. Daaruit is gebleken dat inwoners de dienstverlening van Twente Milieu beoordelen met een 7,6. Een heel mooi resultaat!
Bekijken

Verbeterde en vernieuwde Twente Milieu app

In 2020 hebben we gewerkt aan een nieuwe versie van de Twente Milieu app, in een nieuw jasje. De uitstraling van deze nieuwe versie sluit beter aan bij de website en we maken zichtbaarder dat de Twente Milieu app meer is dan alleen een afvalkalender.
Bekijken

Energy Challenges voor scholieren in Losser en Oldenzaal

Op woensdagochtend 22 januari 2020 was de kick off van de Energy Challenges Noordoost Twente 2019-2020. Bijna 100 scholieren van 9 scholen in Losser en Oldenzaal gingen een half jaar aan de slag met het thema duurzaamheid.
Bekijken
Inloggen gemeente