Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Corona

Met mekaar mooi doan!

De coronapandemie was ook voor Twente Milieu een spannende en intensieve periode. Begin maart hebben we ons met een breed samengesteld actieteam Corona, onszelf de vraag gesteld: “Wat als veel van onze collega’s besmet raken en onze dienstverlening daarmee in gevaar komt?” We werkten hiervoor verschillende scenario’s uit waarbij veiligheid en gezondheid van onze collega’s en alle inwoners van Twente het uitgangspunt was. Nu we eind mei 2021 langzaam in het openingsplan van Nederland zitten, kijken we trots en meer dan tevreden terug. We kunnen vaststellen dat dankzij de juiste afspraken en maatregelen én opvolging door onze collega’s, ons cruciale werk altijd is door gegaan. Ondanks dat er collega’s van ons soms ernstig ziek zijn geweest, en gelukkig weer hersteld, is onze dienstverlening voor de gemeenten en inwoners van Twente niet in gevaar geweest. Daarvoor ook op deze plek en dikke pluim voor al onze medewerkers! Met mekaar mooi doan!

Tijdelijke sluiting textielcontainers

Tussen april en augustus werden de textielcontainers tijdelijk gesloten. Omdat de textielsorteercentra extra maatregelen moesten treffen om het werk veilig en volgens de richtlijnen uit te kunnen voeren, was er niet voldoende personeel voor de sortering. Daarnaast was er onvoldoende plek om het textiel zo lang op te slaan. We vroegen inwoners om hun textiel tijdelijk thuis te bewaren of zelf naar een kringloopwinkel te brengen.
Bekijken

Campagne Help De Vuilnisman

Tijdens het begin van Coronapandemie ontvingen onze medewerkers en met name de collega’s uit de uitvoering erg veel waardering voor hun werk, in de vorm van tekeningen en boodschappen op containers, berichten op social media, mailtjes, etc. Aan de andere kant zagen we bijvoorbeeld ook dat er een enorme piek is in het aantal bijplaatsingen bij verzamelcontainers, wat veel extra werk voor onze medewerkers betekent. Daarom ontwikkelden we een mini-campagne 'Help De Vuilnisman'.
Bekijken

Klantenservice in Coronatijd

Ook voor de Klantenservice van Twente Milieu was 2020 een uitzonderlijk jaar. Het team is sinds de start van de coronamaatregelen opgesplitst. Collega’s die nog nooit thuis werkten, werken ineens thuis. Zij waren ‘Team Digitaal’ en verwerkten de mail en appmeldingen en deden webcare. Soms met de zorg voor kinderen of thuisonderwijs erbij, zoals ook bij andere collega’s van kantoor soms het geval was.
Bekijken
Inloggen gemeente