Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Wij zijn blij met onze mensen! U ook?

Blie met oe!

Bij wind en regen, in tijden van crisis, ‘s nachts en op feestdagen: het werk van onze medewerkers gaat altijd door. Samen met inwoners en samenwerkingspartners zorgen zij ervoor dat Twente schoon, groen en leefbaar blijft.

Daar zijn wij ‘onmeunig’ trots op en u vast ook!

Namens al onze medewerkers: dank u wel!

Laat een leuke reactie achter voor onze Helden!

Deel hieronder uw waardering, bedankje of leuke anekdote op het prikbord.

Ga aan de slag met een leuke kleurplaat!

Maak een leuke kleurplaat voor onze collega's en plak deze op het raam of de container.

Kleurplaat zijlader

Kleurplaat achterlader

Kleurplaat milieuplein

Kleurplaat veegwagen

Reacties

Blij met jullie! & Dankjulliewel voor de mooie dingen!
Sheila Ter Heurne
19-03-2024
Ik ben heel blij met al die geweldige mensen van Twente Milieu, die elke dag bezig zijn om mijn omgeving, mijn stad en mijn Twente leefbaar te houden. Zonder hen kunnen we niet!
R. Koren - Seiger
17-03-2024
Ja hoor, ik wil wel een compliment geven. Dit is mijn top 6, allemaal gesproken: - De meneer die elke dag opruimt bij de bakken bij Plus van Haaren in Overdinkel, daar is het soms een zooi. Groen in de Verpakkingen, afval in de kledingbak en nog meer varianten. We groeten elkaar geregeld. - De medewerker aan Duitse kant die alle vuilnisemmers in het buitengebied leegt: ik vertelde van de Nederlandse actie en vond dat hij ook wel in aanmerking kwam. Vond ie leuk, we zwaaien want we komen elkaar wel vaker tegen. - Degene die zo geconcentreerd de bakken bij dezelfde supermarkt takelde en leegde dat hij helemaal geen tijd had voor een compliment, wat een vakman. - de bestuurder die elke dinsdag onze bakken aan de Spinnersweg leegt, je kan de klok erop gelijk zetten. Was een ook een lastige, ook geconcentreerd bezig. - De bestuurder van de veegwagen, die ik gestopt heb, hij kon er wel om lachen. - De mannen bij ons afvalbrengpunt in Losser, ze steken zelf om te helpen ook de handen uit de mouwen. - De medewerkers van het groen, die op verzoek ook het blad van de gemeente netjes bij onze garages geruimd hebben. - De medewerkers van jullie telefooncentrale, wat een leuk team en vakkundig. Wanneer de gemeente nu eindelijk die verwaarloosde groenstrook eens zou aanpakken, zoals al vaker verzocht, dan konden ze ook een dankjewel krijgen maar nu nog even niet. Ik hoop dat die verrekte scooterbestuurder, die er als een gek doorheen knalt in de bosjes land...bestuurder mag wel beetje schade en de scooter total loss, zo aardig ben ik nou ook weer niet.
A. Bouwhuis
14-03-2024
Op een plein met afvalcontainers en rondom voldoende (lege) parkeerplaatsen, zet een mevrouw (...) haar auto pal naast de containers en gaat het afval uit de auto halen en naar de containers brengen. Intussen komt een auto van Twente Milieu om een container te legen. Hij draait achterwaarts om naast de containers te komen staan, maar daar staat mevrouw! Het is mooi weer en de chauffeur van Twente Milieu legt na een paar minuten (want mevrouw maakt geen aanstalten om haar auto weg te zetten) zijn arm in het openstaande raam, buigt zich achterom en zegt: "Mevrouw, ik wil graag mijn werk doen. U kunt de auto in een parkeervak parkeren, dan kan ik de container tenminste legen". Reactie van de mevrouw (op een hoog, verwaand toontje): "Ja, sorry hoor, ik ben zo weg". Ze laat de auto rustig staan en gaat verder met het afval uit de auto halen en in de verschillende containers te deponeren. Wat heb ik bewondering voor die chauffeur! Dat hij zo rustig blijft, want als ik in zijn plaats was geweest, zou ik hééél anders hebben gereageerd... Maar ach wat zeur ik toch. Ik weet toch dat we in het IK-tijdperk leven.... Maar ...., eigenlijk wil ik dat niet!
Hoop Op Beter
14-03-2024
Ja! wij heel blij metjullie.! Jullie zijn absoluut onmisbaar en verdienen veel meer waardering dan je misschien krijgt. Hartelijk dank voor jullie inzet onze buurten schoon te houden, wat af en toe niet bepaald makkelijk is...........
Ineke Kammeraat
10-03-2024
Helden blijf voor ons bestaan. Niemand die het ziet of waardeert maar wij weten het wel. Ze zijn 1 van de pijlers van de maatschappij. We kunnen niet zonder.
Wilma De vries
10-03-2024
Ik woon zes hoog dus zie jullie eigenlijk nooit. Gelukkig is het rondom onze ondergrondse container aardig netjes. Dat is niet het geval op het afvaleiland bij Straatsburg, Slangenbeek. Wat een bende moeten jullie daar opruimen. Plaatsvervangende schaamte krijg ik ervan. Wel wat irritatie over overvolle papiercontainers op zaterdag. Dan ga ik dus maar niet. Dank jullie wel
Will Gort
09-03-2024
Bedankt helden en heldinnen! Zo trouw en zo correct! Wat zou onze stad er zonder jullie anders uitzien.
Ria Heister
08-03-2024
Zeer tevreden over alle medewerkers van Twente Milieu die altijd zorgvuldig en correct zorgen dat iedere dinsdag de containers worden geledigd.
Wiebe Valkema
08-03-2024
Blij met jullie toppers, ga zo door!
Mariska Mariska
08-03-2024
goed bezig topppers
joke kruger
08-03-2024
Jullie zijn goud waard, en in ieder geval een beter loon
els disselhorst
07-03-2024
Je maakt onze omgeving levend , wij zijn trots op jullie !
Bila Ashout
07-03-2024
Bedankt voor het schoonhouden van de buurt. Jullie zijn kanjers en worden vaak ondergewaardeerd.👍
Joke Gort
07-03-2024
Ik heb grote waardering voor het werk van deze mannen / mannen. Wat zou ons dorp zijn zonder deze mannen. Klasse
Henk Lubberding
07-03-2024
Ik ben heel blij dat zij dit allemaal doen
Gisa Snoek
07-03-2024
Grote dank aan de containerophalers in de straat. Keurig en rustig (ik slaap er zelfs doorheen, haha)
Telma van den Hoven
07-03-2024
Onmisbaar vooral voor zwerfafval ,raap ook regelmatig handenvol op Zwaai altijd naar de mannen en vrouwen!Sterkte
Ankie Kors
07-03-2024
We zouden niet weten wat we zonder u moesten doen! Wat een bende wordt het dan. Hartelijk dank!!
Jet Hofmeijer
07-03-2024
blij met jullie! Daarnaast hoop ik ook dat we met zijn allen wat meer onze eigen rotzooi opruimen..
Marc Weber
07-03-2024
Goed bezig👍 Houd de boel opgeruimd 🤗 Bedankt!😁 Goed goan 😉
D Gerritsen
07-03-2024
Ik waardeer het enorm dat jullie onze leefomgeving schoon en daarmee mooi houden. Het is geen makkelijk werk maar jullie staan ervoor! Superblij mee. Door jullie werk is de wereld mooier en fijner om in te leven. Dankjewel!!
Wim Jansen
06-03-2024
Bedankt voor jullie goede werk het hele jaar door ! Top
Benno Gelhever
06-03-2024
Zo lief, even wachten zodat ik nog gauw een groenton kon afvullen met tuinafval!
Francine Poelman
06-03-2024
Nooit laat je mij staan. Je komt altijd op geplande dag en mooi op tijd. Met een zwaai help je mij van het afval af. Door de verschillende kleuren weet iedereen waar het afval in moet worden gedaan. Zonder jullie werkzaamheden zou de wereld snel vervuilen. Groeten van de Otto's
Henk Klunder
06-03-2024
top top altijd de klilko,s schoon achter laten,
johan jansen
06-03-2024
Dank aan alle collega’s die onze omgeving mooi schoon houden, zorgen voor de groene omgeving en die al het afval ophalen. Bedankt! Ik ben ook blie met oe allemoal 👍
Valeska Hemmelder
06-03-2024
Jullie doen fantastisch werk
Wim Vink
06-03-2024
Jullie maken het verschil. Een goed opgeruimde stad geeft geen gemopper, maar een blij gevoel. Dank jullie wel
Elisabeth Roordink
06-03-2024
Fijn dat jullie er elke week weer zijn! Zeer tevreden over de service!!
Ida Hopster
06-03-2024
Jullie doen echt werk en dan bedoel ik: het doet ertoe en gaat altijd door. categorie bouwvakkers, boeren en agenten. vaak wordt het niet gezien door de burgers die het vanzelfsprekend vinden. laat twente milieu wat vaker aandacht besteden aan julie onmisbare inzet !
Anthonie Taselaar
06-03-2024
Geweldig wat jullie doen, bedankt. Ik hoop dat het niet alleen bij bedankjes blijft maar dat er financieel ook een duidelijke waardering is.
Carla Termeulen
06-03-2024
Welliswaar ben ik de oude garde en zijn niet gewend dat papier etc gewoon op straat gegooid wordt. Daarom vind ik t hardstikke tof dat jullie de straten en rond containers dit schoon houden. SUPER BEDANKT!!! 😊👋
Barbera Roeloffzen
06-03-2024
Ook ik bin harstikke blie met oe. Ondanks de soms barre weersomstandigheden toch doorwerken. Petje af.
Gerard Boerkamp
06-03-2024
Heel erg bedankt. Iedere keer maar weer een lege container. 👍🏻🎉💐
Carolien Timmerhuis
06-03-2024
De jongens van de waswagen hebben de ondergrondse containers netjes achtergelaten. Complimenten hiervoor! Ook het afval naast de container hebben ze netjes opgeruimd. De bakken zijn weer als nieuw. Ook hebben ze onze kleinkinderen een boek van TwenteMilieu overhandigd. Ze zijn hier heel blij mee! #weekvandeafvalhelden Groetjes, Rudie en Sonja Egberink
Rudie Egberink78
06-03-2024
Bedankt dat jullie elke keer onze rotzooi weer opruimen Bedankt dat jullie dit voor ons allen doet Vooral zo door gaan Toppers
Miranda Knobben
06-03-2024
Heel erg bedankt milieuhelden voor het opruimen van de enorme troep, die iedere keer wordt achter gelaten o.a. bij de ondergrondse containers Hasseleres winkelcentrum. Het is gewoon schandalig wat daar allemaal gedumpt wordt. En ook heel fijn, dat zo vaak de prullenbakken daar geleegd worden. Dit wordt zeker gewaardeerd, jullie zijn top.
Ria Hof
06-03-2024
Elke week hoor ik jullie al aankomen in de verte en verheug me er op dat de container weer wordt geleegd. Zelfs toen ik op m'n 80ste enige vaart probeerde te maken om de container nog tijdig aan de straat te zetten - effe vergeten - bleef de chauffeur even wachten op me. Klasse! Dank voor jullie inspanningen, soms tot laat op de dag , 18. uur (papier bv).
Ellen Visser
06-03-2024
Toppers zijn jullie allen! In weer en wind klaar staan voor ons👍🏼
Joke Lammerink
06-03-2024
Geweldig het werk dat jullie verzetten, waardoor jullie mede bijdragen aan onze gezondheid! Dank daarvoor! Ria en Wim
Wim Slingerland
06-03-2024
Fijn dat jullie met je werk op straat de leefbaarheid van de wijk aan de basis in orde houden. Iets wat zo onzichtbaar lijkt en niet te ruiken is, tot jullie je werk neerleggen. Dank daarvoor en fijne tijd met de collega’s!
Ria Pabon
06-03-2024
Vorig jaar gevraagd of de wadi bij de lage bothofstraat gemaaid kon worden, dat heeft lang niet gekund vanwege het water. Gisteren is er gemaaid, heeft er nog nooit zo netjes bijgelegen en vandaag wordt de rommel opgeruimd. Dankjewel, het uitzicht voor het app complex de schikgodinnen is nu heel erg netjes, ook namens medebewoners.
Miek Nelemans
06-03-2024
DE TOPPERS van Almelo, iedere week door weer en wind!!!!!!!!!!!!!!!
C Z
06-03-2024
Jullie zijn toppers!
Serena Bruggink
06-03-2024
Elke keer weer blij dat het afval wordt opgehaald en afgevoerd. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Grote dank voor de inzet, elke dag weer!
Anke Tuinman
06-03-2024
Ik ben ontzettend blij met jullie!! Door jullie hebben we een schoon, opgeruimd land.
M Meijer
06-03-2024
Hartstikke fijn dat we zo’n goede service van jullie krijgen bij alle weersomstandigheden! Blij met jullie allemaal!
N H
06-03-2024
Bedankt voor het ophalen van het huisvuil, elke week weer, top!
José Laarhuis
06-03-2024
De schoonheid ….is niet heel zonder jullie ! Wij zijn echt trots op jullie !
Nabila Ashouti
06-03-2024
Trots op jullie hoor! In weer en wind ! Bij zon en bij regen en bij sneeuw en storm doen jullie je belangrijke werk! Heel erg bedankt voor jullie inzet! Toppers! 😃👍👏🙋🏼‍♀️
Annelies Schouwink
06-03-2024
Ben altijd blij als ik de medewerkers zie en heb er erg veel waardering voor. Belangrijk werk, wat misschien vaak erg onderschat wordt. Bedankt voor alle goede zorgen!
Cato Menger
05-03-2024
Super dat jullie er altijd zijn voor ons, dankjewel 💪👍😍
Anne Lenderink
05-03-2024
Petje af hoor! Fysiek ook zwaar werk voor jullie om "zomaar" achter op de vuilniswagen te staan. Hulde mensen!
Chris G
05-03-2024
Lieve collega's, Zelf werk ik bij de Beurs- daarom noem ik jullie collega's. Jullie zijn hard werkende en ben ik blij dat jullie deze werk doen. Onvoorstelbaar voor het luxe Nederland als niemand dit werk wil doen. Wij zullen stikken in onze eigen afval. Dankjewel! Groetjes, Patricia
Patricia Jochems
05-03-2024
Superblij met deze toppers die ons altijd maar weer van de zooi afhelpen! Weer of geen weer.
Ankie Driessen
05-03-2024
Toppers! Altijd vriendelijk en houden de straten schoon. Bedankt! Jullie werk wordt enorm gewaardeerd:)
Lieke Menzing-Folsche
05-03-2024
TOP jongens, zonder jullie redden we het niet, dus bij deze een dikke pluim en vooral R.E.S.P.E.C.T.
Arthur Schwartze
05-03-2024
Ik waardeer jullie werk enorm. Vaak wordt er op dit werk neergekeken, maar dat is volkomen onterecht. Hulde aan de mensen die de buurt schoon houden, het afval ophalen en er alles aan doen om onze leefomgeving schoon te houden. Ik groet ook altijd de mensen van Twente Milieu die hier aan het werk zijn.
Jonna Sudenius
05-03-2024
Bedankt dat jullie onze leefomgeving zo netjes houden. Daar zijn we heel dankbaar voor! Jullie zijn topper!
Familie Visscher
05-03-2024
Ik kijk uit op de containers, waar een heleboel mensen zomaar hun vuil droppen. Niet in de containers maar gewoon ernaast. De mensen van Twente milieu komen zelfs op zaterdag puin ruimen. Erg dat het zo moet maar hier is een dikke vette pluim van ons. Marja
Marja Dolstra
05-03-2024
Ik zwaai altijd naar de harde werkers die mijn afval ophalen. Grote waardering voor deze Vrouwen en Mannen. Dank jullie wel. Hartelijke groet en hopelijk nog heel lang te zien in mijn straat. Tjabel Klok Sumatrastraat 43 7556sx hengelo
Tjabel Klok
05-03-2024
Bedankt dames en heren voor al het werk wat jullie doen. Wij waarderen het dat we in een opgeruimde en schone omgeving kunnen wonen. En daar verzetten jullie gezien en ongezien heel veel werk voor. Heel veel werkplezier samen met jullie collega’s.
Sigrid Van der Sar
05-03-2024
Mensen, ga zo door. Ik waardeer jullie werk enorm.
Joop Maas
05-03-2024
Goed werk kerels!!
marcel Jansen
05-03-2024
Beste geweldige mensen van Twente Milieu. Wat worden we toch steeds verwend door jullie ! Elke twee weken wordt mijn groene Otto geleegd door jullie . Ook al worden jullie in de zomer bijna opgevreten door de fruitvliegjes en dringt de stank tot diep in jullie neusgaten , jullie gaan dapper door. Dat vind ik knap en waardeer ik zeer. Ik ben dankbaar dat, mede dankzij jullie, wij in een schone en opgeruimde stad mogen leven. Hulde aan Twente Milieu !
An van Breukelen
05-03-2024
Ben zooooooooo ontzettend blij met jullie. Elke week weer. Dat jullie ook op de plekken waar stadsbewoners gewoon hun afval dumpen buiten de containers elke keer weer verwijderen. Ik schaam me soms voor mijn buurt.
José Anna Verstappen
05-03-2024
Een dikke pluim voor alle “HELDEN” van Twente Milieu!
Hennie van Kuilenburg
05-03-2024
Je zult de rommel van een ander maar op moeten ruimen. En dan heb je dat gedaan en de volgende dag mag je dat weer doen. De hele week, de hele maand, het hele jaar. Dan moet je toch wel over incasseringsvermogen en een doorzetters mentaliteit beschikken. Mannen en vrouwen heel, heel veel dank voor jullie inzet.
hans de Langen
05-03-2024
Deze toppers maken onze containers altijd netjes leeg door moeilijk straten met overal geparkeerde auto s veel respect voor ze!
Fred Schnorr
05-03-2024
Tuulk bint wie onmeunig blij met oeleu. Ie leu maakt de stroat altied netjes an kaant. Wie bint trots op oeleu; dikke duim 👍🏻👍🏻
Miriam Bijen
05-03-2024
Veel respect voor jullie allemaal.. 👏👏💐💐
Lies Nijhuis
05-03-2024
Hartelijk dank!!! Fijn dat jullie er zijn.
M Boer
05-03-2024
Jullie doen altijd heel goed werk,dit waardeer ik heel erg. vooral als je net de rommel hebt opgeruimd bij de afval punt,en je bent de hoek nog niet om of ze dumpen weer een nieuwe lading.
Gerry Green
05-03-2024
Top wat jullie doen! Ik waardeer echt hoe goed jullie het werk doen! Bedankt!!!
Christa Vreeman
05-03-2024
Het leegmaken van de containers wordt perfect uitgevoerd. Ga zo door
Gerrit Poolman
05-03-2024
Ik ben ontzettend blij met die mensen vooral op het plein. Ze helpen je prima met vragen over soort afval enz. En ook altijd vriendelijk. Heel positief.
Bennie Masselink
05-03-2024
Alleen ophalende chauffeurs bedankt! 🙏🏻 Altijd op tijd en nooit gedoe! Ik heb de indruk dat ze hun klanten kennen. Doen wij redelijk, doet hij redelijk….
Jan Veger
05-03-2024
Wat fijn dat jullie, weer of geen weer, altijd weer netjes de boel op komen ruimen. Ik zal blijven zwaaien, al zijn jullie soms te druk om terug te zwaaien en dat begrijp ik volledig.
Judith Rosink
05-03-2024
Zijn kanjers!! Als nu ook de inwoners hun troep eens correct in de afval bakken deponeren, dan zien al die afvalpunten er niet zo walgelijk smerig uit!! Ook geen gezicht voor de mensen van de milieudienst!!!!
Marijke Westerhof
05-03-2024
Nou tuurlijks ben ik blij met jullie, ook jullie zijn helden ..ik zie vaak hoe goed werk jullie doen wat moeten wij burgers zonder jullie ? Ik zelf hou ook van opgeruimd staat netjes..maar zonder jullie wordt 't toch een puinhoop..dus hoop blijft zo ..en dat julli ook genoeg krijgen aan loon ,dik verdiend ..ik kan alleen zeggen Thanks.ik trots op jullie..liefs Jo..
J.e joke Germes
05-03-2024
Nou tuurlijks ben ik blij met jullie, ook jullie zijn helden ..ik zie vaak hoe goed werk jullie doen wat moeten wij burgers zonder jullie ? Ik zelf hou ook van opgeruimd staat netjes..maar zonder jullie wordt 't toch een puinhoop..dus hoop blijft zo ..en dat julli ook genoeg krijgen aan loon ,dik verdiend ..ik kan alleen zeggen Thanks.ik trots op jullie..liefs Jo..
J.e joke Germes
05-03-2024
Dank jullie wel voor het schoon en groen houden van Hengelo en de rest van Twente. Dat doen jullie goed, top!
Wine Krol
05-03-2024
Wy kunnen niet zonder julllie. Bedankt👍
Trudy Roeke
05-03-2024
Het is geweldig wat jullie ieder jaar, iedere maand iedere week en iedere dag doen. Ik ben er al bijna 80 jaar blij mee. SUBLIEM. DANKJEWEL 🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊❤️❤️❤️
Tineke Hoonakker
05-03-2024
Mooi niet,ze laten te vaak mijn volle bak staan. Prutsers
M.siemerink Tankenbergweg 8
05-03-2024
Wegdammerweg Kerspel Goor is tijdelijk na ons huis afgesloten. Hierdoor moet er gekeerd worden voor ons gazon. Compliment dat er niet over gereden word. 👍👍😀
Henriétte Venema
05-03-2024
Wegdammerweg Kerspel Goor is tijdelijk na ons huis afgesloten. Hierdoor moet er gekeerd worden voor ons gazon. Compliment dat er niet over gereden word. 👍👍😀
Henriétte Venema
05-03-2024
Erg fijn dat jullie er zijn, toppers! En sinds kort werkt mijn zoon, Jesse, ook bij jullie en hij vindt de collega's onder elkaar super gezellig.
Michelle van Eyck
05-03-2024
Ik heb een prachtig filmpje van mijn kinderen, destijds ongeveer 2 en 4 jaar oud. Zwaaiend naar de meneer die met de mooie vrachtwagen de container kwam legen. Er werd gezwaaid en getoeterd, tot het grote plezier van de kinderen. Nu zitten ze op school maar het zwaaien was hier vaste prik. Elke week. Dus naast het harde goede werk aandacht,vriendelijkheid en oog voor een ander. Bedankt!
Femke O.
05-03-2024
Heel fijn dat jullie er altijd voor ons zijn. Jullie doen heel belangrijk werk. Hoe zwaar de weersomstandigheden ook zijn, jullie zijn er altijd. Dankjewel.
Erna Oude Heuvel
05-03-2024
Grote klasse mensen, voor een schone en leefbare omgeving zijn jullie onmisbaar.
Gerhard Hulshof
05-03-2024
Ik wil jullie hartelijk bedanken voor al het goede werk dat jullie verrichten. Jullie zijn toppers!
Lidy M
05-03-2024
Toppers👍
Maaika Seegers
05-03-2024
ik vind het geweldig hoe jullie mannen altijd zorg dragen voor het afval. ik wardeer dit zeer, altijd correct en het wordt altijd opgehaald op de data die zijn vermeld. KEURIG NIKS GEEN OPMERKINGEN.
Ria Scholten
05-03-2024
Goed bezig blijft zo doorgaan
Henk Gilbers
05-03-2024
Altijd blij en trots op jullie
Gerrit Bruinsma
05-03-2024
Ben trots op jullie. Altijd betrouwbaar, altijd daar, wanneer jullie beloven.
Gerrit Beldman
05-03-2024
Echt een ondergewaardeerd beroep, denk ik wel eens. Wat is het belangrijk dat ons GFT en overig afval regelmatig opgehaald wordt! Kijk maar naar andere landen (o.a. Italië) waar gestaakt werd en welke puinhoop dat opleverde. Dus mannen en vrouwen, heel erg bedankt!!
Gerty Dost
05-03-2024
Veel waardering en lof dat iedere keer de rommel wordt opgehaald bij containers temeer als je ziet wat mensen allemaal wel niet denken er naast te kunnen leggen. Het fatsoen bij mensen is ver te zoeken en zegt veel over de heersende mentaliteit bij deze en genen. Dus alle lof voor de dames en heren die andermans zooi opruimen!
Maarten VD M
05-03-2024
Top zoals ze elke keer alles weer legen of zoals ze klaarstaan op het milieu plein
Henk Van amerongen
05-03-2024
Dank voor alle goede zorgen betreft het ophalen van ons afval! Zonder jullie zou de stad/wijk er veel minder verzorgd uitzien! Blij dat jullie er zijn!!
Cis Twilt
05-03-2024
Het woord held neem ik niet zo gauw in de mond, maar ik wil wel even laten weten dat ik het geweldig vind hoe jullie je werk verrichten! Bij deze bedankt. Hou dit vol.
Jan teRiele
05-03-2024
Het is altijd heel prettig als de Otto s weer geleegd worden zowel grijs als de groene vanmiddag nog weer gratis groen weg kunnen brengen TOPPY
Henk Hunink
05-03-2024
Heel blij met jullie….
Hennie Wagenar
05-03-2024
RESPECT. Want er komt wat op jullie af !!
Herrie Damhuis
05-03-2024
Dank voor jullie hulp en service Doe haenig an
Hans Jansen
05-03-2024
Ik respecteer jullie en jullie werk! Ik zou graag zien dat die mensen die alles weggooien naast de contener en het zelf moeten opruimen,hoe zich daarna gedragen.
Maria Antal
05-03-2024
Wat goed dat jullie op deze manier 'in het zonnetje' worden gezet! Terecht, we zijn blij dat jullie de containers steeds weer legen!
Rob Kortenhorst
05-03-2024
Dank jullie wel voor jullie schoonhoud service. Wij zijn blij en dankbaar voor een enthousiast Twente Milieu Team dat weer en wind trotseert om onze Twentse woonomgeving leefbaar te houden. Dikke pluim!!
Angela en Gerrit Lansink
05-03-2024
Doordat ik in het buitengebied woon zie ik de man en of vrouw niet die trouw de container komt legen. Daarom wil ik ze op deze manier echt bedanken voor hun inzet! Zonder jullie zou het een bende worden. Héél véél dank!!
Lydia Luijrink
05-03-2024
Aan de werknemers: bedankt!!
a b
05-03-2024
Jullie zijn toppers !!!!
Annemarie Elferink
05-03-2024
Groeten uit aan de Jongens van de Waswagen. Ruimen het afval altijd keurig op en zorgen de containers er weer fris en fruitig bij staan. Complimenten! Groet, Betsie en Geerd Dubbeling
Betsie Dubbeling
05-03-2024
Ik vind dat ze goed werk doen vooral in het weekend. Pluim
J ter Riet
05-03-2024
Zonder jullie een bende op straat....jullie zijn toppers echt onmisbaar !!!!!!!
Ingrid Teutelink
05-03-2024
Super wat jullie voor de inwoners van Hengelo doen. Dat moesten die vandalen, die aan de Deurningerstraat hun vloerbedekking in de sloot hebben gedumpt ook eens gaan beseffen. Wij zetten onze groene Otto wel eens aan de straat, denkend oeps wat is ie zwaar. Maar elke keer weer geleegd. Bedankt. Van ons krijgen jullie een tien. Gerda en Rien
Gerda Nijhuis
05-03-2024
Toppers!! Ben bliemetoe 👌👌 Namaste 🙏 🙏
Rosemary Rijs
05-03-2024
Alle eer gaat naar jullie toe!
Ferenc Antal
05-03-2024
Heel fijn dat de chauffeurs van Twente Milieu ons afval ophalen , zwaaien lukt altijd niet want dan zijn we net ergens anders, maar wat zijn we er blij mee. Gr Betty Pluimers
Arie en Betty Pluimers
05-03-2024
Geweldig als jullie alles rondom containers weer schoon gemaakt hebben. Zonder jullie was het leven onleefbaar want domme mensen smijten zo maar alles buiten neer!
Jo Kwakkestein.ein
05-03-2024
Top werk!!! Always!!!
Jan Lengton
05-03-2024
Prima humeur de mannen van de container wagens, zwaaien altijd 👍
Karien Aldenkamp
05-03-2024
Superblij met jullie 👌
Kathinka Eeltink
05-03-2024
Toppers zijn het !!
Jolanda Veld
05-03-2024
Lieve helden, bedankt voor de vreugde die jullie mij bezorgen wanneer ik vanuit de achtertuin "mamaaaaaa vuilniswagen" hoor, gevolgd door het sprintje naar de voordeur en de vuilniswagen, steevast bestuurd door een chauffeur die vriendelijk lacht en zwaait. Jullie zijn goud waard!
Tessa Schouten
05-03-2024
Je moet het wel altijd doen bij goed of slecht weer. Top
Jan Workel
05-03-2024
Het zijn alkemaal kanjers!!!
Jsnny De Ruiter
05-03-2024
Heel hartelijk dank voor jullie geweldige werk! Altijd op tijd, vrachtwagens keurig verzorgd, containers tijdig geleegd en zonder ook maar iets aan afval achter te laten. Toen ik een keer te laat was niet snel wegrijden, maar even wachten en nog zwaaien ook. Ook de mensen van Afvalwegbrengpunt Ravenshorsterweg bedankt voor jullie atlijd vriendelijke hulp!
Familie Hofstee
05-03-2024
hieperdepiep voor deze helden van de straat, zonder jullie was het in deze wereld niet zo netjes. Dank en veel plezier met jullie mooie werk !!
bert sanders
05-03-2024
Ik neem mijn petje af voor jullie Door weer en Wind, altijd paraat. 👍👍👍👍💐💐💐💐💐
Else Satink
05-03-2024
De te HETE pan (auw), moest ik even zonder handschoenen laten landen op de achter de keukendeur staande verpakking container! Oeps foutje en deksel naar de ...........!!!!!!!!!! Na een tijd de schade te hebben aan gezien,naar Twente Millieu gebeld, of ik een nieuwe deksel kon kopen. Geen zorg dat kan niet, maar wij ruilen m zelf om, zei de lieve mevrouw. Binnen een week geregeld!!!!!Te gek! Veel dank toppers zijn jullie.
Jos van de Wiel
04-03-2024
Mijn restafval container was vergeten helaas. Even gebeld, en zie daar, een half uurtje later kwamen de annen alsnog om de ton te legen. Dank aan hen, en zeker aan de leuke dame aan de telefoon
Saskia Beernink
12-07-2023
Graag willen wij onze waardering uitspreken over de manier van aanpak van uw medewerkers. Door snel en doelgericht handelen, meedenken en de juiste informatie te geven, hebben zij het vervelende, angstaanjagende probleem van rattenoverlast waarschijnlijk kunnen oplossen. Ons werd verteld, in de toekomst, altijd contact te kunnen opnemen.
Erna Meijer
06-06-2023
Wij hebben vandaag bij het Afvalbrengpunt Binnenhaven een afgedankte fauteuil ingeleverd en zijn daarbij heel efficiënt en vriendelijk geholpen door de medewerk(st)ers ter plekke. Onze complimenten voor zo'n goed georganiseerde dienstverlening aan de inwoners van Enschede.
Herma Enschede
08-04-2023
Ik wil graag een compliment geven over jullie service. Jullie hebben een fantastische app waarbij je de meldingen zelf kunt instellen en jullie werk wordt enorm gewaardeerd!! Dank jullie wel
Angelique Almelo
23-03-2023
Mooi, onze vrouwelijke toppers even in het zonnetje gezet!
Martine Ten Berge
08-03-2023
Jullie allemaal zijn toppers, maar op deze vrouwendag mogen de dames van Twente Milieu wel extra aandacht krijgen, ben trots op ze, met name mijn zus Andrea, grote klasse wat jij in een paar jaar allemaal hebt gepresteerd. 👌
Jose Snoeren
08-03-2023
Trots op wat onze zoon al bereikt heeft via de uitzendbureau bij Twentemilieu. Hopelijk komt zijn droom uit, om straks een volwaardig lid te zijn van Twentemilieu dienst zelf. Dylan ga zo door en je gaat er zeker komen .
Robert Vinke
06-03-2023
Zonder de harde werkers van Twente Milieu zou het een zooitje zijn in onze wijk, dus wij zijn onwijs blij met hen! :-)
Carla Rothman
19-03-2022
Wij zijn blie met oe, want wekelijks hebben mijn kids genoten van de mooie trucks in onze straat!
Familie Teunis
17-03-2022
Wij zijn ontzettend trots op de medewerkers van Twente milieu,zij houden ons Twente mooi schoon en wanneer het glad is op de weg zorgen zij er dag en nacht voor dat wij veilig de weg op kunnen!
Corina Vijn
11-03-2022
Bie Twente Milieu Word Ie Nooit Moe, Want Ze Bint Blie Met Oe.. 🤗
Harriet de Vries
11-03-2022
Het ziet er allemaal netjes uit op wat punten na.
Miny Vloon-Steghuis
11-03-2022
De helden van Twente Milieu, zijn onze otto's nooit beu. Bedankt helden.
Jos Graas
11-03-2022
Wij ook met julli . topy 😂🤣
Marcel Koster
10-03-2022
Super trots op deze mensen! Ze zorgen toch maar mooi dat alle afval steeds weer netjes en gesorteerd wordt! En dat in weer en wind! Ga zo door Toppers!
Karin Soer-ter Horst
10-03-2022
Super trots op deze mensen! Ze zorgen toch maar mooi dat alle afval steeds weer netjes en gesorteerd wordt! En dat in weer en wind! Ga zo door Toppers!
Karin Soer-ter Horst
10-03-2022
Respect voor de voor de mensen die dat elkedag maar weer opruimen
Lies Rilman barelds
10-03-2022
Sodejuu wat zijn we trots op jullie...!! Ik ben oprecht elke week weer enorm dankbaar als jullie langskomen....!! Super goed....!
Zus Stapel
09-03-2022
Mega dankbaar voor het werk wat deze toppers doen, en de moeite om even te toeteren of te zwaaien maar mijn zoontje wanneer hij met grote ogen staat te kijken bij zo’n grote vuilnis wagen dat is ook veel waard! 1000 maal dank
K. Hallink
09-03-2022
harder werkers. Altijd netjes de bak geleegd.. En zo niet dan is er een defect of na 1 telefoontje komen ze de volgende dag wel terug. Goede service!
Linda Op den dries
09-03-2022
Blij en trots op jullie hoor! Door weer en wind halen jullie de afval op. Ook dat wat mensen telkens weer bij de containers neer gooien! Toppers!
Dicky Reer
09-03-2022
Natuurlijk ben ik onmeunig blij met de mannen en vrouwen die ons afval ophalen en verwerken! Ik zag de actie nu pas en het afval is net vandaag opgehaald. Gelukkig kan het ook op deze manier.
Marijke Veldhuis
09-03-2022
Hoi meiden en mannen van Twentemilieu. Zekers bin ik blie met oe all'n. Wie kunt nich zonder oe!! Jammer da' k genne pooster in de kraant hadd'n. Aans ha'k um wa ophang'n veur de raam'n. Aait vedan in weer en weend....ik nem mien petjen vuur oe of. Daanknsweerd... en DIKKE knuffel.. XHan
Hanneke De Jong
09-03-2022
Hoi meiden en mannen van Twentemilieu. Zekers bin ik blie met oe all'n. Wie kunt nich zonder oe!! Jammer da' k genne pooster in de kraant hadd'n. Aans ha'k um wa ophang'n veur de raam'n. Aait vedan in weer en weend....ik nem mien petjen vuur oe of. Daanknsweerd... en DIKKE knuffel.. XHan
Hanneke De Jong
09-03-2022
Toppers zijn jullie! Jullie zijn het die mijn leefomgeving netjes houden en daar ben ik trots op! En ook altijd vriendelijk zwaaien naar de kinderen, daar wordt toch iedereen blij van :-)
Eva Bakker-Cohen
09-03-2022
Bedankt voor jullie harde werken, toppers! Jullie komst is iedere keer weer een hoogtepunt voor onze zoon en wij zijn blij dat de container weer leeg is. Ook de kantoormensen die alles regelen achter de schermen: bijzonder dat het altijd weer lukt om al het afval in Twente weer op te laten halen :-)
Fam. Vermeer
09-03-2022
Zonder onze helden, geen schone velden, buurten of wijken. Graag laten wij onze dankbaarheid dan ook blijken.
Eva Klavers
08-03-2022
Jullie zijn allemaal toppers! Zonder jullie zou het er niet uitzien! Grote waardering@
A Pignato
08-03-2022
Grote waardering voor alle vuilophalers. Mensen mogen alleen wel meer rekening houden dat de vrachtwagen bij de eilanden moet kunnen komen en daar is lang niet altijd begrip voor en vaak krijgen ze nog een grote mond ook. Ze doen gewoon hun werk. Toon een beetje begrip, dat maakt hun werk wat prettiger.
Ineke S.
08-03-2022
Wij vinden dat Twente millieu het perfect doet,alleen onze burgers vervuilen de stad.
bert wessel
08-03-2022
Hallo,ik heb zo ontzettend veel respect voor jullie allemaal,mensen achter die stinkende vuilniswagen,mensen die dode ratten/muizen op komen ruimen.....Allemaal heel hartelijk bedankt dat jullie de rotzooi van een ander opruimen!!!!Dikke kus en knuffel voor jullie allemaal!Mvg,Herma
Herma Woortman
08-03-2022
Jullie zijn helden voor mij jullie zorgen ervoor dat de buurt schoon is en afval opgehaald wordt of het nu regent of vriest of de zon schijnt jullie zijn kanjers
Bert Simmering
07-03-2022
Een paar jaar terug heb ik bij de kerstbomen ophaal actie onze kerstboom gelegd van wel 20 cm. De ophaler vond het zelfs zo grappig dat hij er ook nog een foto van maakte. Was erg leuk om te zien dat hij mijn humor waardeerde.
Ingrid Vlaanderen
07-03-2022
Graag wil ik alle twente milieu mensen bedanken en voornamelijk de harde werkers op de "werkvloer". Bedankt voor het ophalen van de vuilnis. Ook een compliment voor het af en toe controleren of de medemens nog goed afval aan het scheiden is. Het feedbackhangertje is helder en duidelijk. Als er een ondergrondse container kapot is, wordt deze ook snel gemaakt!
Ilse ten Donkelaar
07-03-2022
Mijn kinderen zijn altijd onder de indruk van de mooie vrachtwagens van Twente Milieu. Onderweg komen we ze geregeld tegen en we hebben er zelfs een spelletje van gemaakt ‘tik Twente Milieu’. Wie het eerst roept heeft een punt. Wat een vermaak! Ook staan we geregeld te kijken hoe de containers worden geleegd. Vooral de glascontainers, want dat maakt zo lekker veel lawaai!
Angela K
07-03-2022
Vanaf kind af aan al heel bekend met de vuilniswagen. Vroeger als kind een rondje mee mogen rijden op de “tonnewagen”. Een hele happening voor ons als kind. Nu nog eens per week wordt de vuilnis opgehaald en doet me dan denken aan de vroegere tijden.
Wendy B
07-03-2022
De afwerking van de containers geschiedt perfect. Nagenoeg nooit rommel na het leven.
Jan Bijvank
07-03-2022
Voor alle vuil groot of klein Moet je bij Twentemilieu zijn Ze trotseren alle soorten weer Keer op keer Sneeuw hagel wind of regen Het houdt de mensen van Twentemilieu niet tegen
Janny Speekhout
06-03-2022
Hier staat de schoonmaak/opruimset (die de medewerkers van Twente milieu hebben gebracht) al klaar om binnenkort mee te helpen om Almelo weer een stukje schoner te maken. Vele handen maken licht werk💪🏼
Jolanda Voorzee
06-03-2022
Helden, ik bewonder jullie voor hoe jullie de vuilniswagen zo kundig, kalm en met een glimlach door mijn smalle straatje manoeuvreren. Ik begin al te zweten terwijl ik mijn auto door de straat pers, jullie krijgen het nog voor elkaar om te lachen en zwaaien tijdens de uitdaging. Dan ben je echt een vakman!
Tessa Schouten
06-03-2022
Als iedereen een handje helpt om onze stad schoon te houden net als de mensen van het twente milieu word het een stuk leefbaarder voor iedereen en zo helpen we het milieu dus mense steek voor je eigen stad de handen uit de mouwen en zorg voor een betere leefomgeving
Regina Munnink
05-03-2022
Ik ben trots op wat jullie allemaal doen ga zo door . Bij u werken goede mensen en ze houden alles netjes schoon toppie. Gr .Peter Hermes
Peter Hermes
05-03-2022
Ik heb heel veel respect voor deze mannen en vrouwen die proberen onze stad netjes en schoon te houden. En ook de mensen van de afvalwagens dank je wel. 👏🏼👏🏼👍👍🥰🥰🗑🚮
Lies Nijhuis
05-03-2022
Toppers bedankt
annie veldhuis
05-03-2022
Wij zijn ontzettend blij met de medewerkers. Ze zwaaien altijd wel even naar onze jongste zoon Tije van 4 jaar. Hij is enorm fan van alle vuilniswagens en staat het liefste naast de wagen om te kijken wat er allemaal gebeurt. Maar vanaf het raam uit de slaapkamer is het geluid niet zo hard en kun je alles nog beter zien! En nog veel fijner is dat ze alles meenemen en weer recyclen of verbranden. Zonder jullie zou het een enorme bende worden dus dank jullie wel! Ook namens Tije!
Linda De Brouwer
05-03-2022
Zeer zeker zijn we trots op de medewerkers van Twente Milieu. Met name de buitendienst. Respect dat ze met de vrachtwagens door alle straten weten te manoeuvreren. En zelfs buiten de reguliere routes nog rijden met diezelfde vrachtwagen wanneer er weer, door wat kansloze volk, huisvuil etc. illegaal wordt gedumpt naast de verzamelcontainers e.d. Ga zo door zou ik zeggen.
Ria en Gert-Jan Ligtenberg
05-03-2022
Klantenservice is top! Regelmatig werd onze container niet geleegd, één belletje is dan genoeg om de container de volgende dag toch leeg van de straat te kunnen halen. Fijn!
Annelies Laarman
04-03-2022
Hartstikke blij met het werk dat jullie doen! Zonder jullie leefden wij allemaal in een grote berg afval!
Herma Te Hennepe
04-03-2022
Blij met de medewerkers die zorgen voor een schoon en fijn leefklimaat in de wijk! Toppers, allemaal.
Natasja Mucha
04-03-2022
Toppers bedankt! Ga zo door!
Lieke Manuel
04-03-2022
Toppers! Als ik mijn bak vergeten ben aan de straat te zetten wachten ze altijd even én zetten ze hem zelfs terug op het oprit. Mijn dochtertje (2) zwaait altijd en ze zwaaien altijd gezellig terug!
Karen G
04-03-2022
een telefoontje is genoeg omlos liggende tegels goed te leggen
T Mulder
03-03-2022
Vakmensen die er altijd zijn ongeacht de weersomstandigheden. Zo zorgen we samen voor een schone buurt.
Ineke Platenkamp
03-03-2022
Ik ben trots op jullie.
Ad Puper
03-03-2022
Jullie als medewerkers van Twente Mileu heel erg bedankt. Jullie zijn hele harde werkers en altijd heel erg vriendelijk ook als het regent. Wat goed dat jullie een keer in het zonnetje gezet worden, want dat verdienen jullie! En dat mag ook wel een keer. Jullie zijn goed bezig 😊
Saskia H
03-03-2022
Ben zeer tevreden met mijn volle bak samen delen. Hoop dat wij nog wel steeds spullen die overblijven in de bak en te lang blijven liggen nog steeds in de gele zakken mogen inleveren.
Albert Visscher
03-03-2022
Bedankt dat jullie ervoor zorgen dat wij kunnen genieten van onze buurt, stad en parken! Jullie zijn harde werkers en altijd vriendelijk. Wat goed dat jullie een keer in het zonnetje gezet worden, want dat verdienen jullie!
Yvonne de Ruijter
03-03-2022
Jullie zijn KANJERS, altijd paraat staan de helpende hand. JULLIE ZIJN ECHTE KANJERS. Ik betreur het dat mensen vaak rommel "zomaar" bij de containers zetten, een papieren doos kun je ook in stukken scheuren. Ik lach als ik zie dat jullie KANJERS het weer opgeruimd hebben. Met vriendelijke groet en heel veel dank mevrouw Liduïn Leferink.
Liduïn Leferink
03-03-2022
Prima geregeld allemaal, géén klachten. Wat ik ook een goede actie vond, is dat er tussen Kerst en Oud en Nieuw in ieder geval vuilniszakken bij de poepcontainers lagen. In het verleden hadden hondenbezitters Niet het benul om de uitwerpselen van hun hond thuis weg te gooien als de containers dicht waren. Ik heb mij wel eens afgevraagd of die mensen hun post ook bovenop of op de grond leggen als de brievenbussen afgesloten worden met de feestdagen.
Telma van den Hoven
03-03-2022
Ik wilde op mijn eerdere reactie nog een aanvulling doen: vorig jaar hebben wij ons afgedankte bankstel weggebracht naar afvalbrengpunt binnenhaven. Echter de elektrische systemen waren uitgevallen, desondanks mochten wij ons bankstel in de container deponeren en hoefden wij hiervoor niets te betalen!
Ineke ter Denge
03-03-2022
Mensen werkzaam bij de milieudienst werken netjes en adequaat: Als er rommel naast de Otto's valt tijdens het legen dan komen ze de wagen uit, met bezem en blik om het afval alsnog op te vegen, zodat de straat er netjes blijft uitzien. Ook als ze per abuis een afvalbak niet legen, komen ze na melding netjes terug om alsnog de Otto te legen. Toen ik een keer veel groen afval had, mocht ik de afvalbak voor de 2e keer volgooien en laten legen. Hieruit blijkt wel dat zij er echt voor de mensen willen zijn. TOP!!!!!!
Ineke ter Denge
03-03-2022
Hardwerkend, vriendelijk en altijd bereid net dat beetje meer te doen. Helden zijn jullie!
Job Schipper
03-03-2022
MedewerkersTwente Milieu dank je wel dat jullie "onze rommel" achter onze kont opruimen, glad of niet glad, weer of geen weer, jullie zijn er altijd. Wel moet ik onze honden toch nog steeds uitleggen dat de bakken alleen leeg gehaald worden en niet gestolen worden, tja dat is nog een dingetje😁Ook de mensen achter de schermen hartelijk dank, dikke pluim voor jullie allemaal. Met vriendelijke groet Erma Nijhof (en de hondjes Lana en Tess)
Erma Nijhof
03-03-2022
De mannen van de afval breng punten hebben humor, zijn behulpzaam en denken mee. Hulde aan de mannen van Twente milieu 🧡
Cindy Achterberg
02-03-2022
Onzichtbaar...tot de afval helden hun werk niet zouden doen. Dan merkt men pas hoe belangrijk zij zijn voor de gemeente, de mensen en het aanzien van de straat. Bravo!
Anneke Doornbos
02-03-2022
Ik heb bewondering voor jullie medewerkers die de troep van anderen mogen opruimen. Afval dat door aso's wordt gedumpt buiten de bakken wordt door jullie vakkundig opgeruimd. Ze komen zelfs op zondag in onze wijk!
Martijn de Lange
02-03-2022
Jullie zijn onze buiten helden
Valeska Hemmelder
02-03-2022
de grote Willem Wilmink schreef eens, terecht, een hulde aan de vuilnisman : " Ik hoorde iemand zeggen: Wat is het hier toch schoon, Wat is het hier toch netjes In het straatje waar ik woon. Hoe komt dat dan, hoe komt dat dan? Ja, dat komt door de vuilnisman.... En de vuilnisman ben ik, Prak - prik, De vuilnisman ben ik. "
bert sanders
02-03-2022
Onze zoon van 2 vind het fantastisch wanneer jullie door de straat rijden en naar hem zwaaien. Jullie zijn toppers, door weer en wind aan het werk.
Maaike Mistrate Haarhuis
02-03-2022
Elke week staan deze mannen voor ons klaar. Door weer en wind en áltijd goed gemutst. Diep respect voor deze doorzetters, ga zo door!
Lex Soer
02-03-2022
Jammer genoeg een nog steeds een ondergewaardeerd beroep! Weer of geen weer, ze staan voor ons klaar! Toppers bedankt!💪🏻
Erik Van der Wal
02-03-2022
Of ik blij ben met Twente milieu zeker weten want door alle medewerkers zijn onze straten schoon en word ons huisvuil wekelijks opgehaald Waar zouden wij zijn zonder Twente milieu . Van mij een dikke 10!!
Marianne Steffens
02-03-2022
Afspraken worden altijd nagekomen en vriendelijke begeleiding op de afvalbrengpunten. Ga zo door!
Jasper Minten
02-03-2022
Harde werkers! Niets is te gek bij zowel het afvalbrengpunt als met het papier ophalen voor onze voetbalvereniging! Toppers!
Yordie Klonne
02-03-2022
Altijd vriendelijk blij dat ze er zijn super
Erna Procee
02-03-2022
Altijd vriendelijk en hard werken als we met hen het oud papier ophalen voor onze school!
Sander Meijer
02-03-2022
Altijd vrolijk en vriendelijk, toppers!
Eline van Zwol
02-03-2022
Ik vind ze echt heel behulpzaam en vriendelijk dat vond ik in de gagelstraat altijd al en nu we in het appartement aan de bornerbroekse straat wonen helemaal echt top fijn dat ze er zijn ga zo door
Annet Niehaus
01-03-2022
De held'n van Twentemilieu, dat bint echt goeie leu! saam zorgn zie veurn skier Almeloo En das voor ons inwoners een onmeunig pracht kadoo! die leu van Twentemilieu, doar mekeert 't nich an, Een skier Almelo, Da krie'j d'r van!!!
Daniel Kroeske
01-03-2022
Meer laden

Laat hier je reactie achter

Inloggen gemeente