Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

GreenClip

Frissere gft-containers tijdens de warme dagen en minder gewicht en volume in de container. Dat is het doel van de GreenClip. Een kleine groene clip, gemaakt van kunststof, die je aan je groene gft-container vastmaakt. Kleine moeite, groot gemak. Want dit voorkomt broei en condensvorming in de container. En dat zorgt weer voor minder stank en vermindert kans op maden! Ook zorgt de luchtcirculatie voor minder gewicht en volume van het groente-, fruit- en tuinafval.

Twente Milieu test samen met 5000 inwoners de GreenClip!

Twente Milieu slaat de handen ineen met de GreenClip bedenkers uit Hof van Twente. Twente Milieu gelooft in de GreenClip en steunt daarom dit mooie regionale initiatief. Twente Milieu geeft daarom 5.000 inwoners de kans om als eerste een gratis GreenClip te bemachtigen en te testen. Inmiddels zijn er al meer dan 5000 aanmeldingen.

Deelnemen aan het onderzoek

Wanneer u een van de gelukkigen bent om als eerste de GreenClip te testen, ontvangt u begin juni een korte vragenlijst en de datum en locatie waarop u de GreenClip kunt ophalen. Wanneer u een GreenClip ophaalt om te testen, neemt u deel aan het onderzoek van Twente Milieu. Na de winter vragen we u vervolgens hoe u de GreenClip heeft ervaren. De bedenkers van GreenClip en wij zijn erg benieuwd!

Inloggen gemeente