U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Afval in gemeente Losser

Twente Milieu zamelt in opdracht van de gemeente Losser het huishoudelijk afval in. Zo legen wij uw minicontainer en de (ondergrondse) verzamelcontainers.

Containers

Iedere laagbouwwoning krijgt de beschikking over de volgende containers:

  • Groene container, bestemd voor groente-, fruit- en tuinafval

De groene container wordt tweewekelijks geleegd. Kijk hier wanneer de groene container bij u wordt geleegd. Kijk hier wat er in de groene container mag. 

  • Grijze container, bestemd voor restafval

De grijze container wordt vierwekelijks geleegd. Kijk hier wanneer de grijze container bij u wordt geleegd. Kijk hier wat er in de grijze container mag. 

  • Grijze container met een oranje deksel, bestemd voor verpakkingen

De oranje container wordt vierwekelijks geleegd. Kijk hier wanneer de oranje container bij u wordt geleegd. Kijk hier wat er in de oranje container mag. 

Heeft u geen containers? Neem dan contact op met de gemeente Losser, telefoonnummer 053-5377444. 

Afvalbrengpunt

Losser heeft een afvalbrengpunt. Op het afvalbrengpunt kunt u als inwoner van Losser allerlei soorten afval kwijt, bijvoorbeeld grof afval of huishoudelijk afval. Op het afvalbrengpunt heeft u uw afvalpas nodig. Kijk hier voor meer informatie.

Milieupas

Met de milieupas kunt gebruik maken van een ondergrondse restafvalcontainer. U kunt de milieupas aanvragen bij onze klantenservice. Kijkhier voor meer informatie.

Afvalstoffenheffing

Elke inwoner van Losser betaalt afvalstoffenheffing, ook als u weinig of geen huishoudelijk afval aanbiedt. De afvalstoffenheffing in Losser bestaat uit een vast bedrag per huishouden per jaar. Meer informatie vindt u op de website van het Gemeentelijk Belastingkantoor Twente.

Melding maken

Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten.

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Door vrijblijvend uw e-mailadres in te vullen, kunnen wij u van persoonlijke informatie, wijzigingen en afvaltips voorzien. Het is mogelijk om uw gegevens op een later tijdstip te wijzigen

Postcode
Huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.