Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
header afbeelding

Gemeente Losser

Tips

21 02 17 Tip en Tricks papier

Afvalinzameling rond de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan! Tijdens de feestdagen zamelt Twente Milieu niet in. We komen graag op een andere dag bij u langs! Klik op 'lees meer' voor meer informatie.

Lees meer
NK Tegelwippen 2022 03 23 130033 cwhp

Doe mee met NK Tegelwippen in uw gemeente!

De gemeente Losser doet tussen 21 maart en 31 oktober mee aan NK Tegelwippen. Dit is een landelijk initiatief waarbij gemeenten het tegen elkaar opnemen met als doel om zoveel mogelijk tegels te vervangen door groen. Daar kunt u als inwoner van de gemeente Losser ook een steentje aan bijdragen! Twente Milieu komt uw tegels gratis ophalen met de Tegeltaxi.

Lees meer
20 08 05 Tips en Tricks Campagne Recycleklaar

Maak uw afval recycleklaar

Uw plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken zijn waardevol. Zeker als u ze goed verzamelt. Want hoe beter u uw afval scheidt, hoe meer verpakkingen een tweede leven krijgen als grondstof voor nieuwe producten en verpakkingen. Maak ze leeg, haal ze los, druk ze plat. Dan zijn ze recycleklaar. Kleine moeite, groot verschil! Wilt u weten hoe u dat zo goed mogelijk kunt doen? Bekijk dan de website Recycleklaar.

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws
Eb220207 twentemilieu afvalcoach joost034k

Inwoners waarderen ons met een 7,5!

Eind vorig jaar liet Twente Milieu de inwonertevredenheid in haar werkgebied onderzoeken. Het onderzoek ging over de tevredenheid over alle werkzaamheden van Twente Milieu; van het op tijd legen van een container aan huis, tot de klantvriendelijkheid van de medewerkers op het Afvalbrengpunt en van de kwaliteit van het onderhoud van de openbare ruimte tot de informatie en communicatie vanuit de organisatie. Gemiddeld gaven de inwoners Twente Milieu een 7,5 en daar zijn alle medewerkers ‘onmeunig’ trots op!

Lees meer
Bekijk al het nieuws
Inloggen gemeente