Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Afvalbrengpunt

De gemeente Losser beschikt over een eigen afvalbrengpunt. Bij het afvalbrengpunt kunt u als inwoner van Losser allerlei soorten afval kwijt, bijvoorbeeld grof restafval, tuinafval of huishoudelijk afval. Om uw afval weg te brengen, heeft u een milieupas nodig. Met deze pas heeft u toegang tot het afvalbrengpunt. U kunt de milieupas aanvragen via onze klantenservice via 0900 - 85 20 111.

Adres
Ravenhorsterweg 10

Het afvalbrengpunt is alleen toegankelijk voor inwoners van de gemeente Losser met een milieupas. Bedrijfsafval wordt niet geaccepteerd.

Openingstijden

Dinsdag:

13:00 - 16.30 uur
Woensdag:13:00 - 16:30 uur
Vrijdag:9:00 - 16.30 uur
Zaterdag:9:00 - 15:00 uur

Melding maken

Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten.

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Het is mogelijk om uw gegevens op een later tijdstip te wijzigen

Postcode
Huisnummer
Selecteer uw huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu of is een bedrijfsadres. Ga naar de algemene pagina.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.