Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
header afbeelding

Gemeente Wierden

Tips

21 04 19 Tip Trick Kaartenactie voorloopactie Wierden verpakkingencontainer

Gemeente Wierden start kaartenactie om goed scheiden van verpakkingen te stimuleren

Deze week starten de kaartenacties voor de verpakkingencontainers in Wierden. Eerder werd al ingezet op het informeren over wat er wel/niet thuishoort in de verpakkingencontainer door middel van het 3-stappenplan. Komende tijd worden de verpakkingencontainers steekproefsgewijs nagekeken op de samenstelling van het verpakkingsmateriaal (plastic, blik en drankenkartons). Is de inhoud goed? Dan ontvangt u een groene kaart met een compliment. Zit er afval in dat er niet in thuishoort? Dan ontvangt u een oranje kaart met feedback wat de volgende keer beter kan.

Lees meer
20 03 04 Tips en Tricks Voorkom Ratten

Voorkom ratten in Wierden

Twente Milieu voert in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo en Wierden de bestrijding van ratten en muizen uit bij huishoudens. De bestrijders krijgen dan regelmatig de vraag: “Wat had ik zelf kunnen doen om de overlast te voorkomen of te beperken?”. U bent samen met uw buren verantwoordelijk voor het voorkomen van ratten. Probeer daarom eerst al onze tips uit. Heeft u toch last van rattenoverlast (gekregen)? Dan helpt Twente Milieu u graag!

20 09 24 Tips en Tricks Luiers

Kinderen in de luiers?

Woont u in Wierden, heeft u jonge kinderen in de luiers en is de grijze container daardoor te snel vol? Dan kunt u toegang krijgen tot een ondergrondse verzamelcontainer. U betaalt hiervoor dezelfde kosten per keer als hoogbouwbewoners. Neem voor meer informatie contact op met Twente Milieu via 0900 - 85 20 111 of via het contactformulier.

Inloggen gemeente