Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
header afbeelding

Gemeente Hof van Twente

Actueel

Naar actueel overzicht
21 01 04 Header contentpagina kerstbomen ophalen 1920x530

Afval rond de feestdagen en het nieuwe jaar

Rond de feestdagen zijn er gewijzigde ophaaldagen en openingstijden. Op deze pagina leest u alle informatie over afval rond de feestdagen en het nieuwe jaar. Twente Milieu wenst u fijne feestdagen! Ook in het nieuwe jaar staan we graag weer voor u klaar voor een schoon, groen en leefbaar Twente.

Lees meer
Winterweer

Tips om vastvriezen van afval te voorkomen

We geven u een aantal tips om vastgevroren afval in de container te voorkomen. Is de container niet of deels geleegd door vastgevroren afval? Dan komt onze chauffeur hier helaas niet voor terug. Zorg er dus voor dat het afval tijdens de ophaaldag los in de container ligt.

Lees meer
23 06 08 Basisschool de Esch uit Oldenzaal wint textielrace Twente

Basisschool de Esch uit Oldenzaal wint Textiel Race Twente!

Afgelopen vier weken deden tien basisscholen uit Twente mee aan de Textiel Race Twente. Zij leerden alles over het belang van hergebruiken, repareren en recyclen van textiel. Samen brachten zij 17.152 kilo textiel terug de kringloop in, waardoor het opnieuw gebruikt of gerecycled kan worden. Ook werden er 1684 reparaties uitgevoerd. De Textiel Race Twente was een groot succes met enthousiaste leerlingen, docenten en buurtbewoners! Na een spannende strijd is het basisschool de Esch uit Oldenzaal die er met de winst vandoor is gegaan.

Lees meer
Inloggen gemeente