Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Onze collega's van Technische Services zoeken een collega-Monteur
Voor de meeste mensen is het heel normaal dat een verkeerslicht op groen springt, een slagboom omhoog gaat en je even snel betaalt bij een parkeerautomaat. Jij als Monteur Technische Services weet als geen ander welke elektronica en techniek daar achter zit.

Wat ga je doen?
Nadat je kort een kop koffie hebt gedronken met je collega’s ga je op pad met je goed uitgeruste werkbus om regulier onderhoud uit te voeren en storingen op te lossen. Je sleutelt aan installaties, besturingen van slagbomen, verkeerslichten (VRI), parkeerautomaten en camerasystemen. Het ene moment werk je in de parkeergarage in Enschede en het andere moment sta je in een hoogwerker bij een verkeerslicht. Het moderniseren van installaties, met oog voor duurzaamheid, is onderdeel van het werk. Denk hierbij aan het ombouwen van een parkeerautomaat van cash naar pin of van netvoeding naar zonnestroomvoeding. Voor alle werkzaamheden houd je een zorgvuldige administratie en registratie bij. Je werkt samen met Technisch Specialisten en Monteurs, aangestuurd door een Coördinator. Om de beurt draai je een week lang storingsdienst. Dit betekent dat je dan ook na werktijd bereikbaar bent om storingen op te lossen.

Waarom je dit bij Twente Milieu gaat doen is…
Omdat je regionaal wilt werken in een omgeving waar geen één dag hetzelfde is. Dit doe je in een team van gepassioneerde techneuten, die het werk met mekaar doen. Je begint de werkdag samen met een kop koffie om de binnengekomen storingen te analyseren, bij te praten over ontwikkelingen en het werk te verdelen. Jullie zijn van elkaar op de hoogte, kunnen elkaars werk overnemen en hebben veel voor elkaar over. Jullie zijn een klein en hecht team. Je bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken door de vakgerichte cursussen die je krijgt.

Jij bent...
Zowel zelfstandig als een teamplayer. Met jouw technisch inzicht ben je goed in het opsporen van problemen en je kunt goed verbanden leggen. Ook ben je oplossingsgericht en voer je het werk kostenbewust uit.  

Wat zien we graag op jouw CV?

 • Minimaal Mbo 2 richting elektrotechniek of besturingstechniek;
 • Aantoonbare kennis en ervaring met elektronica en elektrische systemen;
 • Je hebt een geldig rijbewijs B met E of bent bereid om E te halen;
 • Je hebt VCA basis of bent bereid dit te halen.

Wat krijg je ervoor terug?
Een mooie functie in een organisatie waar het werk samen gebeurt. We staan voor elkaar klaar en zorgen samen dat het werk afkomt. Het 'samen doen’ betekent ook dat je bij ons de ruimte krijgt om jezelf te zijn en dat ook jouw mening belangrijk is. Wat je verder kunt verwachten:

 • Een jaarcontract waarbij we er natuurlijk snel een vast contract van maken als de klik met het werk en de collega's waarmee je samenwerkt goed is;
 • Salaris op basis van de CAO Grondstoffen Energie en Omgeving Services schaal F, minimaal € 2.890,- en maximaal € 3.744,- bruto per maand;
 • Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget van 13,44% per maand. Dit kun je uit laten betalen of inzetten voor extra verlof, scholing of extra pensioenopbouw;
 • Naast wettelijke vakantie-uren ook een aantrekkelijk aantal bovenwettelijke vakantie-uren die je maximaal 5 jaar lang mag sparen;
 • Pensioenopbouw bij ABP;
 • Collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Loyalis;
 • Een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen, zoals bedrijfsfitness, fiets(lease)plan en collectiviteitskorting op (zorg)verzekeringen;
 • Natuurlijk een telefoon en laptop 

Dit is Twente Milieu
Volop zon of centimeters sneeuw, op feestdagen en in het weekend, de ruim 400 medewerkers van Twente Milieu werken ‘met mekaar’ aan een schoon, groen en leefbaar Twente. Veur altied. Twente Milieu is een sociale werkgever en biedt kansen aan iedereen. Bij Twente Milieu werken echte buitenmensen, voor het beheren en onderhouden van de openbare ruimte en voor de inzameling van het afval. De collega’s op kantoor en in de werkplaatsen zorgen ervoor dat het werk buiten veilig, op tijd, duurzaam en gewoon goed wordt uitgevoerd.   

Is dit jouw baan? Solliciteer direct!
Ben jij onze nieuwe Monteur Technische Services? Dan horen we graag van je! Solliciteer direct via het formulier hieronder.

Heb je vragen of wil je meerinformatie? We vertellen je graag meer!
Stuur Daan een berichtje via d.wevers@twentemilieu.nl. Bellen kan ook via 06 52 39 04 42.    

Als we onze nieuwe collega hebben gevonden, sluit deze vacature.    

Solliciteren

Daan Wevers

Teamleider
Stel je vraag aan Daan
06 52 39 04 42

Interesse?

Solliciteer direct

Solliciteren is eenvoudig. Vul je gegevens in, upload je CV en eventueel een motivatie en druk op 'sollicitatie verzenden'. Heb je een inhoudelijke vraag over deze vacature? Neem contact op met de contactpersoon bovenaan deze pagina. Heb je een vraag over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met personeelszaken@twentemilieu.nl.
* verplicht
CV *
Kies bestand
Bladeren
(Max 5 mb: doc, docx, pdf)
Motivatiebrief
Kies bestand
Bladeren
(Max 5 mb: doc, docx, pdf)
Inloggen gemeente