Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
header afbeelding

Gemeente Haaksbergen

Actueel

Naar actueel overzicht
Winterweer

Tips om vastvriezen van afval te voorkomen

We geven u een aantal tips om vastgevroren afval in de container te voorkomen. Is de container niet of deels geleegd door vastgevroren afval? Dan komt onze chauffeur hier helaas niet voor terug. Zorg er dus voor dat het afval tijdens de ophaaldag los in de container ligt.

Lees meer
20 06 23 Tips en Tricks Voorkom Stankoverlast gft container

Geen inzameling gft op 30 en 31 oktober

Heeft u op maandag 30 of dinsdag 31 oktober uw gft-container aan straat gezet? Dan is deze niet door Twente Milieu geleegd. Wij leggen u graag uit waarom. Vorige week was de laatste week van de zomerinzameling. Maandag 30 en dinsdag 31 oktober vallen in de eerste werkweek van november en we zamelen op die dagen geen gft-afval in. Dat staat ook zo aangegeven op de Afvalkalender.

Lees meer
23 06 08 Basisschool de Esch uit Oldenzaal wint textielrace Twente

Basisschool de Esch uit Oldenzaal wint Textiel Race Twente!

Afgelopen vier weken deden tien basisscholen uit Twente mee aan de Textiel Race Twente. Zij leerden alles over het belang van hergebruiken, repareren en recyclen van textiel. Samen brachten zij 17.152 kilo textiel terug de kringloop in, waardoor het opnieuw gebruikt of gerecycled kan worden. Ook werden er 1684 reparaties uitgevoerd. De Textiel Race Twente was een groot succes met enthousiaste leerlingen, docenten en buurtbewoners! Na een spannende strijd is het basisschool de Esch uit Oldenzaal die er met de winst vandoor is gegaan.

Lees meer
Inloggen gemeente