Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Afval in gemeente Haaksbergen

Twente Milieu zamelt in opdracht van de gemeente Haaksbergen het huishoudelijk afval in.

Containers

Iedere laagbouwwoning heeft de beschikking over de volgende containers:

  • Groene gft-container, bestemd voor groente-, fruit- en tuinafval

De groene container wordt tweewekelijks geleegd en in de zomermaanden elke week. Kijk hier wanneer de groene container bij u wordt geleegd. Zet uw container voor 07.30 uur aan straat. Kijk hier wat er in de groene container mag.

  • Grijze restafvalcontainer, bestemd voor restafval

De grijze container wordt vierwekelijks geleegd. Kijk hier wanneer de grijze container bij u wordt geleegd. Zet uw container voor 07.30 uur aan straat. Kijk hier wat er in de grijze container mag.

  • Oranje verpakkingencontainer, bestemd voor verpakkingen

De oranje container wordt tweewekelijks geleegd. Kijk hier wanneer de oranje container bij u wordt geleegd. Zet uw container voor 07.30 uur aan straat. Kijk hier wat er in de oranje container mag.

Mist u een container of is er iets kapot? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag! Onze klantenservice is op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur bereikbaar via 0900 - 85 20 111 (lokaal tarief) of via het contactformulier.

Afvalbrengpunt

U kunt als inwoner van de gemeente Haaksbergen gebruik maken van het Afvalbrengpunt van Langezaal aan de Industriestraat 20. Op het Afvalbrengpunt kunt u allerlei soorten afval kwijt, bijvoorbeeld grof afval of grof tuinafval. Kijk hier voor meer informatie.

Afvalstoffenheffing

Elke inwoner van Haaksbergen betaalt afvalstoffenheffing, ook als u weinig of geen huishoudelijk afval aanbiedt. De gemeente Haaksbergen kent een vast bedrag per jaar. Meer informatie vindt u op de website van het Gemeentelijk Belastingkantoor Twente.

Inloggen gemeente