Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Afval in gemeente Haaksbergen

Twente Milieu zamelt in opdracht van de gemeente Haaksbergen het huishoudelijk afval in.

Containers

Iedere laagbouwwoning heeft de beschikking over de volgende containers:

  • Groene gft-container, bestemd voor groente-, fruit- en tuinafval

De groene container wordt tweewekelijks geleegd en in de zomermaanden elke week. Kijk hier wanneer de groene container bij u wordt geleegd. Zet uw container voor 07.30 uur aan straat. Kijk hier wat er in de groene container mag.

  • Grijze restafvalcontainer, bestemd voor restafval

De grijze container wordt vierwekelijks geleegd. Kijk hier wanneer de grijze container bij u wordt geleegd. Zet uw container voor 07.30 uur aan straat. Kijk hier wat er in de grijze container mag.

  • Oranje verpakkingencontainer, bestemd voor verpakkingen

De oranje container wordt tweewekelijks geleegd. Kijk hier wanneer de oranje container bij u wordt geleegd. Zet uw container voor 07.30 uur aan straat. Kijk hier wat er in de oranje container mag.

Mist u een container of is er iets kapot? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag! Onze klantenservice is op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur bereikbaar via 0900 - 85 20 111 (lokaal tarief) of info@twentemilieu.nl.

Afvalbrengpunt

U kunt als inwoner van de gemeente Haaksbergen gebruik maken van het Afvalbrengpunt van Langezaal aan de Industriestraat 20. Op het Afvalbrengpunt kunt u allerlei soorten afval kwijt, bijvoorbeeld grof afval of grof tuinafval. Kijk hier voor meer informatie.

Afvalstoffenheffing

Elke inwoner van Haaksbergen betaalt afvalstoffenheffing, ook als u weinig of geen huishoudelijk afval aanbiedt. De gemeente Haaksbergen kent een vast bedrag per jaar. Meer informatie vindt u op de website van het Gemeentelijk Belastingkantoor Twente.


Melding maken

Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten.

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Het is mogelijk om uw postcode, huisnummer en e-mailadres op een later tijdstip te wijzigen.

Postcode
Huisnummer
Selecteer uw huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu of is een bedrijfsadres. Ga naar de algemene pagina.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.