Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Gft-inzameling in Haaksbergen

31-10-2022

Woont u in Haaksbergen en heeft u op maandag 31 oktober (blauwe wijk) uw gft-container aan straat gezet? Dan kan het zijn dat deze aan het einde van de dag niet is geleegd. Onze chauffeur komt de container morgen alsnog legen. De rest van de week worden de gft-containers volgens de ophaaldagen in de afvalkalender geleegd.

Oeps, we maakten een foutje maar komen deze week gewoon bij u langs
In de gemeente Haaksbergen worden de gft-containers binnen de bebouwde kom van mei tot en met oktober wekelijks geleegd. In de overige maanden geldt een tweewekelijkse inzameling. Dit betekent dat Twente Milieu vanaf deze week de gft-containers weer tweewekelijks zou legen en dat er deze week eigenlijk geen gft-inzameling zou zijn. Alleen, we maakten een foutje in de afvalkalender. Daarin staat dat we deze week wel bij u langskomen om de gft-container te legen. We blijven de afvalkalender volgen en komen daarom deze week gewoon bij u langs!

Vanaf week 46 (maandag 14 november) tweewekelijkse inzameling gft
Ook volgende week wordt uw gft-container nog geleegd. Vanaf maandag 14 november gaan we over op de tweewekelijkse gft-inzameling. Kijk op uw afvalkalender op www.twentemilieu.nl/haaksbergen/afvalkalender om te zien wanneer we de rest van het jaar bij u langskomen.

Inloggen gemeente