Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Tarieven

Afvalstoffenheffing
Elke inwoner van Haaksbergen betaalt afvalstoffenheffing, ook als u weinig tot geen huishoudelijk afval aanbiedt. De gemeente Haaksbergen kent een vast bedrag per jaar. Meer informatie vindt u op de website van het Gemeentelijk Belastingkantoor Twente.

Omwissel- en administratiekosten container
Bent u de afgelopen drie maanden verhuisd of ouder dan 65 jaar, dan is het omwisselen van een container gratis. Anders kost het €30,-. Voor het omwisselen van containers gelden de volgende voorwaarden:

  • Container is defect
  • Container is extreem vervuild

Extra container aanvragen
U kunt een extra restafval-, gft- en verpakkingencontainer aanvragen. De bezorgkosten hiervoor bedragen € 28,50 per container. U hoeft niet thuis te zijn voor de afspraak; achteraf ontvangt u thuis een factuur. Voor een extra verpakkingen- of gft-container hoeft u jaarlijks geen extra afvalstoffenheffing te betalen. Voor een extra restafvalcontainer wel.

Kosten voor het brengen van afval
Afval kunt u brengen naar het afvalbrengpunt van Langezaal in Haaksbergen. Kijk voor de tarieven op de website van Langezaal.

Melding maken

Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten.

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Het is mogelijk om uw postcode, huisnummer en e-mailadres op een later tijdstip te wijzigen.

Postcode
Huisnummer
Selecteer uw huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu of is een bedrijfsadres. Ga naar de algemene pagina.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.