Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Milieupas

De milieupas gebruikt u voor het wegbrengen van afval naar het afvalbrengpunt/Milieupark en voor het openen van (ondergrondse) verzamelcontainers. De milieupas hoort bij de woning. Gaat u verhuizen? Laat de milieupas dan achter voor de volgende bewoners, bijvoorbeeld in de meterkast.

Voorwaarden nieuwe milieupas:

  • Milieupas niet aanwezig na verhuizing
  • Milieupas beschadigd/werkt niet meer
  • Milieupas kwijtgeraakt

Bent u verhuisd en is er in de nieuwe woning geen milieupas aanwezig?
Binnen drie maanden na verhuizing kunt u eenmalig gratis een nieuwe milieupas aanvragen. Daarna wordt voor het aanvragen van een milieupas € 10,00 in rekening gebracht.

Is uw pas beschadigd of bent u de pas kwijtgeraakt?
U kunt tegen betaling van €10,00 een nieuwe milieupas aanvragen. De milieupas wordt na betaling binnen 5 werkdagen bij u thuisbezorgd en uw oude milieupas wordt geblokkeerd.

Nieuwe milieupas aanvragen
U kunt de milieupas digitaal aanvragen en gelijk betalen met iDeal of telefonisch contact opnemen met onze Klantenservice via 0900-85 20 111.

Passaldo inzien
In enkele gemeenten ontvangt u jaarlijks een gratis stortquotum voor het wegbrengen van afval naar het afvalbrengpunt of het ophalen van afval aan huis. Woont u in Almelo, Borne, Enschede of Hengelo en wilt u weten wat het actuele saldo is op uw milieupas? Vul dan hier uw postcode, huisnummer en milieupasnummer in.

Inloggen gemeente
Word ook een superheld en lever jouw textiel in! Meer weten?