Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Onderhoud (straat)meubilair

In de gemeente Almelo zijn wij verantwoordelijk voor het legen van de afvalbakken in openbare ruimten. Ook verwijderen wij het (zwerf)afval rond de verzamelcontainers. Met de gemeente is afgesproken hoe de afvalbakken en de ruimte rond een verzamelcontainer er uit moeten zien. We noemen dit beeldgericht werken. De gemeente bepaalt op welk niveau wij dit moeten onderhouden.

De gemeente ziet er op toe dat we ons werk verrichten zoals we hebben afgesproken. Dit gebeurt door middel van een schouw. Het schouwen is het objectief en regelmatig meten, vastleggen en analyseren van de beeldkwaliteit van de afvalbakken en verzamelcontainers. Aan de hand van deze resultaten stellen wij onze planning en werkwijze zo nodig bij, voor een optimale beeldkwaliteit.

A+-kwaliteit

A-kwaliteit

1 Onderhoud straatmeubilair Almelo A kwaliteit klein
2 Onderhoud straatmeubilair Almelo A kwaliteit klein

B-kwaliteit

C-kwaliteit

3 Onderhoud straatmeubilair Almelo B kwaliteit klein
4 Onderhoud straatmeubilair Almelo C kwaliteit klein

D-kwaliteit

5 Onderhoud straatmeubilair Almelo D kwaliteit klein

Melding maken

Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten.

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Het is mogelijk om uw gegevens op een later tijdstip te wijzigen

Postcode
Huisnummer
Selecteer uw huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu of is een bedrijfsadres. Ga naar de algemene pagina.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.