Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Ja... ik wil ondergronds in Almelo

De inwoners van Almelo scheiden hun afval steeds beter. Daardoor maken ze minder gebruik van hun grijze container. Zet u uw grijze container ook niet meer zo vaak aan de straat? Dan kunt u ervoor kiezen uw grijze container in te leveren en gebruik te maken van een ondergrondse restafvalcontainer.

Wanneer u ‘ja’ zegt tegen ondergronds, kunt u zelf bepalen van welke bestaande ondergrondse restafvalcontainer u gebruik maakt. Kijk hier voor de containerlocaties bij u in de buurt. U geeft bij uw aanmelding twee containernummers op. Deze nummers beginnen met 'RAL' en vindt u zowel op de kaart met containerlocaties als op de container zelf. Na aanmelding krijgt u met uw milieupas toegang tot deze twee containers. Door u bij twee containers aan te melden, heeft u altijd een container tot uw beschikking. Ook wanneer één van de twee containers tijdelijk onbruikbaar is door een storing.

De voordelen

  • Doordat u geen grijze container meer heeft, ontstaat meer ruimte in de tuin
  • U kunt 24 uur per dag uw afval kwijt in plaats van één keer in de vier weken

Handleiding ondergrondse container

Kijk hier voor meer informatie over hoe de ondergrondse restafvalcontainer werkt.

Vragen?
Neem contact op met onze klantenservice via het contactformulier of telefonisch op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur op het nummer 0900 - 85 20 111.

Inloggen gemeente