Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Minicontainer omwisselen >3 maanden na verhuizing

Het is alleen mogelijk kosteloos een minicontainer om te wisselen voor een container van een ander formaat wanneer u de afgelopen drie maanden bent verhuisd naar een nieuw adres. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u een omwisseling tegen betaling inplannen. Kijk hier voor de tarieven. Neem contact op met de klantenservice via 0900 – 85 20 111 (op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur) of via het contactformulier.

Let op! Almelo gaat aan de bak: bewoners van een laagbouwwoning krijgen vanaf september 2018 een oranje verpakkingencontainer. Het is dan ook mogelijk om eenmalig een gratis containerwissel te doen voor de gft- container en/of papiercontainer. Hier heeft u een brief over ontvangen. Nadat u een omwissel heeft doorgegeven, ontvangt u na de zomervakantie een brief met verdere uitleg. Wij verzoeken u deze brief af te wachten alvorens u een containerwissel aanvraagt.


Melding maken

Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten.

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Het is mogelijk om uw postcode, huisnummer en e-mailadres op een later tijdstip te wijzigen.

Postcode
Huisnummer
Selecteer uw huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu of is een bedrijfsadres. Ga naar de algemene pagina.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.