Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
header afbeelding

Gemeente Oldenzaal

Tips

2022 0209 Twente Milieu 25 jaar header webpagina 3

Tour de Twente Milieu

Op zaterdag 1 oktober vieren wij ons 25-jarig bestaan met medewerkers en hun families, inwoners en relaties. Onze Twente Milieu locaties worden dan opengesteld voor een uniek kijkje achter de schermen van het mooie werk in afvalinzameling, beheer openbare ruimte, service en onderhoud. Tussen de verschillende locaties loopt de Tour de Twente Milieu: een gezellige gezinstocht of sportieve toertocht door het mooie Twente. Ook is het mogelijk om rechtstreeks naar één van de Twente Milieu locaties te komen om meer te horen en te zien over ons werk.

Lees meer
NK Tegelwippen 2022 03 23 130033 cwhp

Doe mee aan NK Tegelwippen in uw gemeente!

De gemeente Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Losser, Oldenzaal en Wierden doen tussen 21 maart en 31 oktober mee aan NK Tegelwippen. Dit is een landelijk initiatief waarbij gemeenten het tegen elkaar opnemen met als doel om zoveel mogelijk tegels te vervangen door groen. Daar kunt u als inwoner van de gemeente Borne ook een steentje aan bijdragen! Twente Milieu komt uw tegels gratis ophalen met de Tegeltaxi. Lees meer voor de voorwaarden per gemeente.

De gemeente Oldenzaal doet tussen 21 maart en 31 oktober mee aan NK Tegelwippen. Dit is een landelijk initiatief waarbij gemeenten het tegen elkaar opnemen met als doel om zoveel mogelijk tegels te vervangen door groen. Daar kunt u als inwoner van de gemeente Oldenzaal ook een steentje aan bijdragen! Twente Milieu komt uw tegels gratis ophalen met de Tegeltaxi.

Lees meer
20 05 28 Tips en Trics Avondopenstelling Milieupark Hengelo

Nieuwe openingstijden afvalbrengpunt Oldenzaal

Vanaf 1 juli 2021 gelden er nieuwe, verruimde openingstijden op het afvalbrengpunt in Oldenzaal. Klik op 'lees meer' voor meer informatie.

Lees meer

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws
Container met afval Annemarie

Blog Annemarie Kristen | Alles wat in de emmer past neem ik mee!

Afgelopen zaterdag was het World Cleanup Day, een dag waarop veel inwoners de handen uit de mouwen staken om zwerfafval op te ruimen in de buurt. Maar ook de rest van het jaar zijn er veel enthousiaste vrijwilligers die zich hier meerdere keren per maand of bijna dagelijks voor inzetten. Eén van de enthousiaste vrijwilligers is Annemarie Kristen uit Hof van Twente. Zij woont op een boerderij en geniet van de mooie natuur als ze samen met haar bordercollie Rosie een rondje door het Twickels bos loopt. Helaas ligt er ook veel zwerfafval en dat is voor Annemarie een doorn in het oog. Het opgeraapte afval verzamelt zij in een doorzichtige container die bij de ingang van het erf staat, om voorbijgangers bewust te maken van het afval in het bos en dit samen te voorkomen. Annemarie schreef er een korte blog over.

Lees meer
Bekijk al het nieuws
Inloggen gemeente