Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Voor de afdeling Werkplaatsen zoeken wij een Monteur Tuin- en Parkmachines.

Wat ga je bij ons doen?
Als Monteur voer je zelfstandig onderhoud, keuringen en reparaties uit aan allerlei soorten tuin- en parkmachines, (landbouw)machines en installaties. Je bestelt de onderdelen die nodig zijn voor de reparatie en houdt de keuringsregistraties bij. Ook geef je aan de gebruikers van de materialen en machines uitleg over het onderhoud en juiste gebruik ervan. Je zorgt voor een goede administratie van de werkzaamheden en gebruikte onderdelen. Daarnaast denk je mee over hoe de werkzaamheden in de werkplaatsen nog makkelijker en sneller kunnen. Samen met collega's zorg je ervoor dat het werk veilig en volgens de milieueisen in de werkplaatsen uitgevoerd wordt.

Wie zoeken wij?

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Keuringsbevoegdheid veiligheidskeuringen materieel
  • Diploma monteur niveau 2;
  • Rijbewijs B en E is een pré
  • Je bent resultaatgericht en stuurt op efficiënte processen;
  • Je bent zelfstandig en denkt in mogelijkheden en oplossingen;
  • Je bent besluitvaardig en klantgericht;
  • Je bent bereid te werken in de storingsdienst en de winterdienst;

Wat wij bieden
Wij bieden een uitdagende plek in een organisatie die vooruit wil en die maatschappelijk relevant is. Conform de CAO Grondstoffen Energie en Omgeving Services is deze functie ingeschaald in salarisschaal E. De standplaats is locatie Almelo.

Interesse?
Heb je interesse in deze functie, dan komen we graag met je in gesprek. Je kunt vóór 14 april 2023 reageren via de knop ‘solliciteren’ op deze pagina. Je mag je motivatiebrief en CV ook mailen naar personeelszaken@twentemilieu.nl.

Solliciteren

Hans Roosingh

Teamleider
Stel je vraag aan Hans
06 27 09 69 21

Interesse?

Solliciteer direct

Solliciteren is eenvoudig. Vul je gegevens in, upload je CV en eventueel een motivatie en druk op 'sollicitatie verzenden'. Heb je een inhoudelijke vraag over deze vacature? Neem contact op met de contactpersoon bovenaan deze pagina. Heb je een vraag over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met personeelszaken@twentemilieu.nl.
* verplicht
CV *
Kies bestand
Bladeren
(Max 5 mb: doc, docx, pdf)
Motivatiebrief
Kies bestand
Bladeren
(Max 5 mb: doc, docx, pdf)
Inloggen gemeente