Ik heb mijn milieupas voor de paslezer gehouden, maar de trommel ging niet open. Betaal ik hier voor?

Nee. U betaalt pas voor een ‘klik’ op het moment dat de plek in zijn geheel open en weer dicht is gegaan. Als de container niet werkt omdat de klep vastzit bijvoorbeeld, wordt er geen ‘klik’ bij u in rekening gebracht. Twijfelt u of u toch niet onterecht heeft moeten betalen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan via het contactformulier of telefonisch via 0900 - 85 20 111 (op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur).