Hoe werkt de ondergrondse restafvalcontainer?

De ondergrondse restafvalcontainer werkt op de volgende manier:

• Heeft u een container met een startknop? Druk deze dan in tot de paslezer activeert. Heeft u een container zonder startknop? Begin dan bij stap 2.
  • Leg uw pas op het witte vlak onder de display totdat het slot klikt.
  • Beweeg de klep omhoog. Let op dat u uw waardevolle spullen, zoals de milieupas, huis- en autosleutels, portemonnee en dergelijke niet in de trommel laat vallen!
  • Leg de afvalzak in de trommel.
  • Sluit de klep. Uw afval valt nu in de container.

Heeft u meer afval? Herhaal dan de handelingen. Stop in ieder geval niet te veel of te groot afval in de trommel. U loopt dan namelijk het risico dat het afval gaat klemmen en de container verstopt raakt. Hierdoor kan een storing ontstaan.

Klik hier voor een gebruiksaanwijzing of bekijk het onderstaande filmpje.