Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Hoe werkt de ondergrondse container voor restafval?

De ondergrondse restafvalcontainer werkt op de volgende manier:

1. Druk een seconde op de startknop. Op het scherm leest u: ’Uw pas aub’.
  2. Houd uw pas tegen de rechthoek. Het slot klikt open. Let op: berg nu eerst uw pas op om te voorkomen dat deze in de container valt.
  3. Beweeg de klep omhoog.
  4. Leg de afvalzak in de trommel.
  5. Sluit de klep. Na sluiting valt de huisvuilzak in de container.

Heeft u meer afval? Herhaal dan handeling 1 tot en met 5. Stop in ieder geval niet teveel of te groot afval in de trommel. U loopt dan namelijk het risico dat het afval gaat klemmen en de container verstopt raakt. Hierdoor kan een storing ontstaan.

Kijk hieronder het filmpje of klik hier voor een gebruiksaanwijzing.

Inloggen gemeente