Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Praat mee over de toekomst van de inzameling en recycling van textiel!

15-11-2021

Ga met ons in gesprek

Ben jij tussen de 20 en 35 jaar en koop jij zelfstandig je eigen textiel, zoals kleding? Dan horen we graag hoe jij hier mee om gaat. Welke afwegingen maak jij o.a. bij de aankoop, (her)gebruik en wegdoen van je kleding?

Twente weer dé textielregio van Nederland maken

Dat is het doel van Twente Milieu en andere organisaties die aangesloten zijn bij het project ‘Circulair Textiel Twente’. In het samenwerkingsverband Texplus zoeken we naar mogelijkheden om ingezameld textiel een betere bestemming te geven. Zo kunnen we het hergebruik en de recycling van textiel maximaal stimuleren. Hierbij kunnen we jouw input goed gebruiken!

Denk je met ons mee

Tijdens een interactieve online workshop vragen we jou om mee te denken over de inzameling en recycling van textiel. Zo kunnen wij van jou leren én doe jij kennis op over textiel die je meteen kan toepassen. De workshop duurt zo’n 2 uur. De workshops worden uitgevoerd door onderzoeksbureau Prospex.

Meld je vandaag nog aan voor één van de workshops en maak kans op een fashioncheque, een cadeaubon van kringloopbedrijf De Beurs of van kringloopbedrijf Het Goed.

Meld je aan

Klik hieronder op de link bij de datum naar keuze en vul je gegevens in. Je ontvangt voor aanvang van de workshop een link met instructies.

Per workshop bieden we ruimte aan maximaal 20 deelnemers. Kun je je niet inschrijven op de door jou gekozen datum? Kies dan een van de overige data. Tot snel!

Inloggen gemeente