Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Let op: storm

17-02-2022

Ondanks de harde wind, verwachten wij ons werk vandaag af te kunnen ronden. Voor vergeten containers van donderdag en vrijdag, komen wij maandag terug.

Onze medewerkers zijn vanmorgen extra vroeg begonnen om voor 14.00 uur de containers geleegd te hebben. Komt de storm eerder of zijn we nog niet langs geweest als de storm begint, wilt u uw container dan binnenhalen? Onze medewerkers buiten zorgen dat ze het werk zo veilig mogelijk en op tijd afronden. We gaan ervan uit dat dat allemaal lukt. Wat niet lukt, is om de containers die gisteren en vandaag niet geleegd zijn, alsnog te legen vandaag. Daar komen we maandag 21 februari voor terug. Wilt u in de tussentijd uw container binnen halen en deze maandag vanaf 07.30 uur weer aan straat zetten? Dank voor uw medewerking!

Onze Afvalbrengpunten en het Milieupark in Hengelo blijven open volgens de openingstijden. Er worden wel extra veiligheidsmaatregelen genomen.

Om overlast, door bijvoorbeeld omgewaaide containers, te voorkomen vragen we u bij wind extra op te letten. Wat u kunt doen?

  • Bied uw container alleen als u niet kunt wachten tot de volgende lediging (omdat de container te vol is). Maak in de tussentijd gebruik van verzamelcontainers.
  • Plaats geen zware objecten op de container.
  • Haal uw container na leging zo snel mogelijk van straat, zodat er geen gevaarlijke (verkeers-) situaties ontstaan.

Zo vergroot u de kans dat wij uw container gewoon kunnen legen. Omgewaaide containers of wegwaaiend afval worden door ons niet geleegd of opgehaald.

Dank voor uw hulp!

Inloggen gemeente