Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Twente Milieu introduceert zwerfafvalaanhanger

24-03-2018

Tijdens de Landelijke Opschoondag op 24 maart heeft Twente Milieu de zwerfafvalaanhanger geïntroduceerd bij basisschool De Bleek in Beckum. De zwerfafvalaanhanger is een initiatief van Twente Milieu voor buurtbewoners, scholen en verenigingen, die zich inzetten voor een schone buurt. In de aanhanger zitten alle benodigde materialen voor een opruimactie van zwerfafval in de buurt, zoals bezems, vuilniszakken, hesjes en handschoenen. Het reserveren van de aanhanger is gratis.  

De feestelijke ingebruikname van de zwerfafvalaanhanger heeft plaatsgevonden bij basisschool De Bleek in Beckum. Daar is de zwerfafvalaanhanger overhandigd aan Bernadette Morskieft van de plaatselijke Werkgroep Aanpak Afval. In het kader van de Landelijke Opschoondag organiseerde de werkgroep in samenwerking met de basisschool een opruimactie van zwerfafval in de buurt. De leerlingen van De Bleek vinden het belangrijk dat de omgeving rondom hun school er schoon en verzorgd uitziet. Voor de opruimactie hebben zij gebruikgemaakt van alle benodigde materialen uit de aanhanger.  

Gratis reserveren
Buurtbewoners, scholen en verenigingen die de aanhanger willen reserveren, nemen hiervoor contact op met de Klantenservice van Twente Milieu of vullen het aanmeldformulier in op twentemilieu.nl/aanhanger. De aanhanger is vanaf maandag 26 maart voor één dag of enkele dagen gratis te reserveren.

  • 180324 Zwerfafvalaanhanger Beckum 3
  • 180324 Zwerfafvalaanhanger Beckum 4
  • 180324 Zwerfafvalaanhanger Beckum 1
  • 180324 Zwerfafvalaanhanger Beckum 2

Melding maken

Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten.

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Het is mogelijk om uw postcode, huisnummer en e-mailadres op een later tijdstip te wijzigen.

Postcode
Huisnummer
Selecteer uw huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu of is een bedrijfsadres. Ga naar de algemene pagina.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.