Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Afvalbalie

We komen naar u toe met een mobiel inzamelpunt voor afval: de Afvalbalie! De Afvalbalie is een omgebouwde, verplaatsbare, grote container waar u verschillende soorten afval die niet in de (ondergrondse) container horen gratis naartoe kunt brengen. Denk bijvoorbeeld aan een paraplu, vaas of gordijnrail. Maar ook aan de kapotte haarföhn of spiegel. Een extra service om u een ritje naar het Milieupark te besparen. Kijk op de kaart onderaan deze pagina wanneer de Afvalbalie bij u in de buurt staat. De Afvalbalie is geopend van 09.00-15.00 uur.

Gratis afvalsoorten brengen

U kunt onder andere de volgende afvalsoorten brengen:

Let op: alleen kleine afvalsoorten

U kunt geen grote afvalsoorten brengen. Daar is geen ruimte voor. De hoeveelheid moet ongeveer in een grote boodschappentas passen. Grotere spullen horen thuis op het Milieupark of kunnen tegen betaling door Twente Milieu aan huis worden opgehaald. Kijk hier voor meer informatie over het laten ophalen van grof afval of neem contact op met onze klantenservice.

Jouw locatie:

Klik op een marker om de locatie te bekijken

Even geduld, de kaart wordt geladen...
Afvalbalie locaties Uw woonadres
Uw geselecteerde afvalbalie:

@{ activeLocation.titel }

@{ activeLocation.omschrijving }

Selecteer de afvalbalie. Hieronder zult u dan de gegevens vinden van de desbetreffende balie. Vul eerst uw postcode en huisnummer in om te zien wanneer de Afvalbalie bij u in de buurt langskomt.
Eerstvolgende data: Eerstvolgende datum:
  • @{ datum }
Bekijk meer data
Bekijk minder data

Melding maken

Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten.

Inloggen gemeente