Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Wat ga je bij ons doen?
De afdeling Rioolservice bij Twente Milieu bestaat uit een groep van 12 betrokken collega’s. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de bevordering van de openbare hygiëne. Om bijvoorbeeld wateroverlast te voorkomen, reinig je het rioolstelstel. Hiervoor bedien je een hogedruk spoel- en zuigcombinatie met 100% spoelwaterrecycling, waarmee je het gemeentelijke rioolnetwerk reinigt in de regio Twente.

Je reinigt en ledigt kolken en putten en je spuit drainagesystemen door. Ook voer je kleine onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit en allerlei andere voorkomende werkzaamheden. Werkervaring in de rioolreiniging is een vereiste. Je rapporteert aan je teamleider.

Wie zoeken wij?

  • MBO 2 werk- en denkniveau;
  • Rijbewijs BCE;
  • Opleiding VCA;
  • Algehele kennis over riolering;
  • Veilig werken in riolen en veilig werken langs de weg;
  • Klantgericht;
  • Representatief;
  • Je toont initiatief en kunt zelfstandig werken;
  • Flexibiliteit in de werkzaamheden.

Wat wij bieden
Twente Milieu biedt een uitdagende baan binnen een organisatie en afdeling die in beweging is. Conform de cao Grondstoffen Energie en Omgeving Services is deze functie ingeschaald in salarisschaal E. Twente Milieu biedt daarnaast een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen. Wij bieden een jaarcontract dat, als beide kanten daar positief tegenover staan, na een jaar kan worden omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.  

Interesse?
Heb je interesse in deze functie, dan komen we graag met je in gesprek. Solliciteer direct via het formulier hieronder.

Commerciële acquisitie op deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Solliciteren

Daan Wevers

Teamleider
Stel je vraag aan Daan
06 52 39 04 42

Interesse?

Solliciteer direct

Solliciteren is eenvoudig. Vul je gegevens in, upload je CV en eventueel een motivatie en druk op 'sollicitatie verzenden'. Heb je een inhoudelijke vraag over deze vacature? Neem contact op met de contactpersoon bovenaan deze pagina. Heb je een vraag over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met personeelszaken@twentemilieu.nl.
* verplicht
CV *
Kies bestand
Bladeren
(Max 5 mb: doc, docx, pdf)
Motivatiebrief
Kies bestand
Bladeren
(Max 5 mb: doc, docx, pdf)
Inloggen gemeente