Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Milieupas

Met de milieupas, ook wel afvalpas genoemd, heeft u toegang tot het afvalbrengpunt. Daarnaast geeft de milieupas bewoners zonder minicontainers toegang tot de verzamelcontainer voor restafval. De milieupas hoort bij uw woning. Als u gaat verhuizen, dient u de milieupas achter te laten voor de volgende bewoners.

Let op:

De pas is magnetisch. Leg hem daarom niet bij magnetische velden, zoals koelkastmagneten of bij kassa’s. Prik geen gaatje in de pas. De pas werkt dan niet meer.

Kosten milieupas

Het aanvragen van een nieuwe milieupas is de eerste drie maanden na verhuizing gratis. Daarna wordt voor het aanvragen van een milieupas €10,- in rekening gebracht. U kunt via deze pagina of via onze klantenservice een nieuwe milieupas aanvragen. De klantenservice kunt u bereiken door te bellen naar 0900 - 85 20 111 (op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur) of via info@twentemilieu.nl. De milieupas wordt na betaling binnen ongeveer vijf werkdagen bij u thuisbezorgd.

Defecte milieupas

Indien uw milieupas beschadigd is en/of niet meer werkt kunt u op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur contact opnemen met onze klantenservice via 0900 - 85 20 111. Houd uw milieupas bij de hand.

Aanvragen milieupas

Verhuizing > 3 mnd
Pas kwijt
Beschadigde pas

* Deze velden zijn verplicht

Een moment geduld, het formulier wordt verstuurd...

Verhuizing > 3 mnd
Pas kwijt
Beschadigde pas

* Deze velden zijn verplicht

Een moment geduld, het formulier wordt verstuurd...


* Deze velden zijn verplicht

Een moment geduld, het formulier wordt verstuurd...

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Het is mogelijk om uw postcode, huisnummer en e-mailadres op een later tijdstip te wijzigen.

Postcode
Huisnummer
Selecteer uw huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu of is een bedrijfsadres. Ga naar de algemene pagina.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.