Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Wanneer komt de definitieve aanslag afvalstoffenheffing?

In februari 2019 ontvangt u de definitieve aanslag afvalstoffenheffing over het jaar 2018. Op deze aanslag staat dan ook het aantal keren dat u daadwerkelijk uw grijze container aan de straat heeft gezet, of restafval in de ondergrondse restafvalcontainer heeft gestort. Als u in 2018 minder restafval had dan op de voorlopige aanslag berekend is, krijgt u geld terug. Heeft u meer restafval dan vooraf berekend? Dan is uw definitieve aanslag hoger dan de voorlopige en betaalt u het verschil bij. Het verschil wordt verrekend met de aanslag voor het jaar daarop. Dat geldt zowel voor als u geld terug krijgt, als ook voor wanneer u bijbetaalt.

Melding maken

Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten.

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Het is mogelijk om uw postcode, huisnummer en e-mailadres op een later tijdstip te wijzigen.

Postcode
Huisnummer
Selecteer uw huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu of is een bedrijfsadres. Ga naar de algemene pagina.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.