Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Milieupark geopend op donderdagavond in de maanden juni, juli en augustus

Ook dit jaar is het Milieupark aan de Wegtersweg in juni, juli en augustus op donderdagavond tot 20.00 uur geopend. Op donderdag 4 juni is dit jaar de eerste avondopenstelling en op donderdag 27 augustus de laatste. Met de avondopenstelling in de zomermaanden is het voor meer mensen mogelijk het Milieupark te bezoeken.

Op het Milieupark kunnen inwoners van Hengelo en Borne allerlei soorten afval kwijt, bijvoorbeeld grof restafval, tuinafval of huishoudelijk afval. Het Milieupark is normaal gesproken geopend van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. In de maanden juni, juli en augustus is het Milieupark dus op donderdag geopend van 09.00 tot 20.00 uur.

Gratis en betaalde afvalsoorten
Inwoners van Hengelo en Borne kunnen met hun milieupas terecht op het Milieupark om afval te brengen. Er zijn zogenoemde gratis afvalsoorten, zoals snoeihout, textiel, ijzer, elektrische apparaten, papier en verpakkingen, maar ook afvalsoorten waarvoor betaald moet worden, zoals grof huishoudelijk afval, matrassen, tapijt, autobanden, puin en hout. Via een weegbrug kan Twente Milieu meten hoeveel afval tegen betaling weggebracht wordt. Hengelose huishoudens mogen per jaar in totaal 50 kilo gratis brengen. Bornenaren hebben een tegoed van 100 kilo. Dit tegoed wordt in januari automatisch op de milieupas bijgeschreven.

Corona
De coronacrisis zorgt voor extra drukte op het Milieupark. Op deze pagina staat een overzicht van de te verwachten drukte op het Milieupark. Wij vragen bezoekers van het Milieupark rekening te houden met de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Kom alleen naar het Milieupark als het echt nodig is
  • Heeft u gezondheidsklachten? Blijf dan thuis
  • Kom het liefst alleen, maar maximaal met twee personen
  • Betalingen zijn alleen mogelijk met pin
  • Voor voldoende afstand op het terrein wordt er een beperkt aantal voertuigen tegelijk toegelaten.
  • Houd voldoende afstand van elkaar en de medewerkers van Twente Milieu

Melding maken

Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten.

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Het is mogelijk om uw gegevens op een later tijdstip te wijzigen

Postcode
Huisnummer
Selecteer uw huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu of is een bedrijfsadres. Ga naar de algemene pagina.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.