Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Ook dit jaar is het Milieupark aan de Wegtersweg in juni, juli en augustus op donderdagavond tot 20.00 uur geopend. Op donderdag 2 juni is dit jaar de eerste avondopenstelling en op donderdag 25 augustus de laatste. Hierdoor is het voor meer mensen mogelijk het Milieupark te bezoeken.

Op het Milieupark kunt u als inwoner van Hengelo of Borne allerlei soorten afval kwijt, bijvoorbeeld grof restafval, tuinafval of huishoudelijk afval. Het Milieupark is normaal gesproken geopend van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. In de maanden juni, juli en augustus is het Milieupark dus op donderdag geopend van 09.00 tot 20.00 uur.

Gratis en betaalde afvalsoorten
Inwoners van Hengelo en Borne kunnen met hun milieupas terecht op het Milieupark om afval te brengen. Er zijn gratis afvalsoorten, zoals snoeihout, textiel, ijzer, elektrische apparaten, papier en verpakkingen, maar ook afvalsoorten waarvoor betaald moet worden, zoals grof huishoudelijk afval, matrassen, tapijt, autobanden, puin en hout. Via een weegbrug kan Twente Milieu meten hoeveel afval tegen betaling weggebracht wordt.

Hengelose huishoudens mogen per jaar in totaal 50 kilo gratis brengen. Voor Bornse huishoudens is dit 100 kilo. Dit tegoed wordt in januari automatisch op de milieupas bijgeschreven. Meer informatie over welk afval waar bij hoort vindt u op deze pagina.

Inloggen gemeente
Word ook een superheld en lever jouw textiel in! Meer weten?