Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

PMO

Samen voor een fit lijf en brein!

Meld je aan voor het Preventief Medisch Onderzoek

Dat jij je fit en gezond voelt, is natuurlijk belangrijk voor jouzelf. Maar ook voor onze organisatie is het van belang dat onze medewerkers lekker in hun vel zitten en het werk goed, veilig en met plezier kunnen doen. Om die reden besteedt Twente Milieu in de komende maanden aandacht aan jouw en onze gezondheid. Doe dit najaar mee met het Preventief Medisch Onderzoek door je hieronder aan te melden via het aanmeldformulier.

Hoe ziet het Preventief Medisch Onderzoek eruit?
Het Preventief Medisch Onderzoek bestaat uit twee onderdelen. Allereerst een digitale vragenlijst in oktober, met vragen over het werk, werkgeluk, leefstijl en (mentale) gezondheid. Ook vindt er tussen 1 en 19 november op een locatie van Twente Milieu een medische gezondheidscheck plaats en ga je in gesprek met een leefstijlcoach. Het volledige onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijke partij, Active Living. Deelname aan het onderzoek is anoniem.

Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier
Active Living gebruikt jouw (privé) e-mailadres voor het verzenden van de digitale vragenlijst en om je te informeren over het tijdstip en de locatie van de gezondheidscheck in november.

Heb je vragen?
Je kunt terecht bij jouw leidinggevende of Marlou Jacobs, P&O-adviseur (m.jacobs@twentemilieu.nl / 06 – 18 73 47 94).

Heb je geen e-mailadres van Twente Milieu? Vul dan je privé e-mailadres in. Active Living gebruikt het e-mailadres voor het versturen van de digitale vragenlijst en om je te informeren over de gezondheidscheck.

Inloggen gemeente