U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Startpunt

Wij zoeken jou!

Wij bieden een jaar lang werk aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, gecombineerd met een MBO-opleiding op niveau 1. Na dit jaar stopt het leerwerktraject bij Twente Milieu. Daarna heb je betere kansen op een baan bij diverse andere werkgevers.

Wat ga je doen?

Je gaat met een team van collega's ondergrondse containers in elkaar zetten, zoals je die waarschijnlijk kent van de milieupleintjes. Dit gebeurt op onze locatie in Borne.
Naast vier dagen werk verzorgen wij een dag opleiding op MBO niveau 1 in samenwerking met ROC van Twente.
Ter voorbereiding doorloop je een traject waarin je kennis opdoet die nodig is om een leerwerkplek bij Twente Milieu te verkrijgen. Dit traject - we noemen dit een voorschakeltraject - duurt vier weken. Tijdens dit traject zal jouw docent een persoonlijk ontwikkelplan (POP) met je maken. Jouw docent bespreekt daarnaast onder andere de rechten en plichten van een werknemer en welk gedrag er verwacht wordt op de werkplek. Verder krijg je natuurlijk informatie over Twente Milieu.

Wat verdien je?

Tijdens het voorschakeltraject en tijdens de eerste zes weken van leren en werken bij Twente Milieu werk je met behoud van uitkering. Je krijgt wel je reiskosten vergoed van de gemeente. Als je goed meedoet, kom je vanaf 1 november 2017 in dienst bij Twente Milieu. Als je 23 jaar of ouder bent verdien je het minimumloon van €1551,- bruto per maand. Ben je jonger dan is het minimumloon lager. Je dienstverband geldt voor tien maanden en eindigt 30 juli 2018.

Wil je meer informatie of je aanmelden?

Vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Informatie voor de partners

Bent u partner? Lees dan onze folder voor meer informatie.

Velden met een * zijn verplicht

Melding maken

Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten.

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Door vrijblijvend uw e-mailadres in te vullen, kunnen wij u van persoonlijke informatie, wijzigingen en afvaltips voorzien. Het is mogelijk om uw postcode, huisnummer en e-mailadres op een later tijdstip te wijzigen.

Postcode
Huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu of is een bedrijfsadres. Ga naar de algemene pagina.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.